2777
2789
خيلي هم صبوري و خيلي هم آگاهاغلب حتي متوجه سوء رفتارهاي خودشونم نيستنيادت باشه تو تنها كسي هستي كه ا ...

مرسی عزیزدلم  لطف کردی چشم  امتحان میکنم حتما🌱❤️

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

یا حضرت زهرا خیلی زیاده روی کردی خیلی زیاد عصبانی شدی امام زمان و حضرت زهرا رو یاد کن 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس چطور سرکلاس میشینه اصلا؟؟ تکالیف راحت انجام میده. ؟؟شایدم بیش فعال نیست

چرا هست خب ..

معلمش میگه اصلا سر کلاس نمی شینه بهش میگه بشیین میشنه دوباره تا سرش و می چرخه جای دیگه است یا با میز بازی می‌کنه ... 

تکلیفش هم با زور مامانش 🤣🤣

خداروشکر ذهن داره هرچی سر کلاس یاد میگیره همون برای امتحانش کافیه درسش خیلی خوبه وگرنه نه انقدم بده یه ثانیه نمی شینه همش حرف میزنه می گرده آهنگ می خونه می دوویه

چرا هست خب ..معلمش میگه اصلا سر کلاس نمی شینه بهش میگه بشیین میشنه دوباره تا سرش و می چرخه جای دیگه ...

پس چه معلم خوبی داره  معلم پسرمن می‌گفت ببرش این نظم کلاسمو بهم میزنه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
پس چه معلم خوبی داره معلم پسرمن می‌گفت ببرش این نظم کلاسمو بهم میزنه

اره چون درسش خوبه چیزی نمی گن بهش دوسش دارند آخه کلاس سوم هنوز کوچیکه...

ولی خیلی بده🥲💔😂😂😂

قربونش برم انقد اذیت می کنه وقتی میاد خونمون همه خسته این جز خودش 😂😂

برای سلامتی پسر منم دعا کن اونم پیش فعاله و من نابود شدم

انشالله خدا سلامتی بده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

محتاجم به دعات به قرآن💔

خدا سلامتی بده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

التماس دعا عزیزم برا دختر منم دعا کن پا درداش خوب بشه

انشالله خدا بهترین هارو براتون بفرسته گلم منم محتاج دعای شمام.

قطعا آدم‌ بدی نیستی عزیزم، فقط‌ یه مادر خسته ای، چرا سرکوفت بزنم، مگه عزیزتر از بچه هست برای مادر؟ پ ...

این عزیزترین و پاره تن و.... به حرف نیست هیچکدوم! 

به عمله اتفاقا وقتی اینطور مثلا عزیزتو بزنی زخمی کنی عشق عمیقی نسبت بهش وجود نداره میخوای مادر باشی یا هر نقش دیگه ای داشته باشی متاسفانه و فقط یه علاقه در رفت و آمده.....