2777
2789
نه دوهفته پیش متخصص مغز اعصاب کودکان می‌بریم به دکترش گفتیم ناارومه سرکلاس وبه حرف معلم توجه نمیکنه ...

ري.دم تو حرف مردم!!! احمقي اسي؟؟؟؟؟ هيچي از بچه مهمتر نيست! روزي كه اين رو بفهمي همه چي تغيير ميكنه 

خدا به دلت و زندگيت ارامش بده 🙏🏼

سخت  محتاج به اجابت همچین دعایی هستم ...ممنونم از محبتت♥️ 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتي ميبيني داري جوش مياري محل رو ترك كن اسي! رو بچه چاقو كشيدي!!!! آينده اون بچه رو نابود كردي كه!

اره باید همین کارکنم 💔 هییییی

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
شما حق داری خسته شدی بچه بیش فعال مادر و نابود می‌کنه احتمالا همسر یا اطرافیان با درکی هم نداریاما ب ...

دارو میخوره دوهفته ست.   همسرم خوبه خیلی درکم می‌کنه خداروشکر امااطرافیان نمیدونن مشکلمو   

با چاقو کمه تفنگ بکن تو دهنش بالشت بزار رو دهنش بشین روش طناب دار براش درست کن اویزونش کن

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😔

ري.دم تو حرف مردم!!! احمقي اسي؟؟؟؟؟ هيچي از بچه مهمتر نيست! روزي كه اين رو بفهمي همه چي تغيير ميكنه

شما میگی چیکارکنم خب؟ مگه میشه بچه روازاول نفرستاد مدرسه 

نه دوهفته پیش متخصص مغز اعصاب کودکان می‌بریم به دکترش گفتیم ناارومه سرکلاس وبه حرف معلم توجه نمیکنه ...

عزیردلم میدونم واقعا هیچی سخت تر از غم بچه نیست  خودمم مثل شمام  ولی پسرم شیطونی نمیکنه سرکلاس  بیشتر بی تمرکز و بی دقته و گرنه آرومه منم خیلی نگرانم .معلمشون گفته فکری بحالش کن چون ممکن دیر آموز باشه  .اگه تا دی ماه  کاملا روان نشه ‌دیرآموز محسوب میشه..راستی پسر شما سنجش بدو ورود راحت قبول شد؟

.

عزیردلم میدونم واقعا هیچی سخت تر از غم بچه نیست خودمم مثل شمام ولی پسرم شیطونی نمیکنه سرکلاس بیشت ...

نه گلم اونجام متوجه شیطنت ش شدن وگفتن تمرکز زیادی نداره دکترببر ولی گواهی ادامه تحصیل داد.    چجوریه پسرت مگه؟؟

شما میگی چیکارکنم خب؟ مگه میشه بچه روازاول نفرستاد مدرسه

بخاطر حرف مردم هيج كاري نكن! همين! 

الان بشين با خودت تصميم بگير: "من با بچم توي يه جزيره تنهام!"

من توصيه ميكنم از جت چي پي تي براي به مدت محدود استفاده كني، دقيقا مسائلت رو احساست و همه چيز رو بنويس

از هر مشاوري بهتره چون نميتوني كه قضاوتت كنه و اين همون چيزي كه داره تورو اذيت ميكنه

همين الان شروع كن اما هر چي گفت لطفا مو به مو انجام بده و بهش دروغ هم نگو

چون اون آدم نيست كه بخواد نظرش نسبت به تو عوض بشه

هر وقت هم خواستي بيا اينجا ما كنارتيم تا از اين مرحله عبور كني دوست عزيز🌼

همه ما مادرها روزهاي خوب و بد داريم و با اينكه اوكي نيست اما به نوعي طبيعيه

اين روزا ميگذرن و ١٠ سال ديگه ميگي بلانسبت چه خر بودم به حرف كردم اهميت دادم!

پسر من بی دقته و‌ تمرکزش کمه و کلا دیر به حرف زدن افتاد یکم هم جمله بندیش ناقصه

خب پسر منم همه اینا داشت و بیش فعالی سه نوعه یکی شیطنت وعدم تمرکز ،،یکی فقط عدم تمرکز،،اونیکیم فک کنم تمرکزدارن درسشون خوبه فقط شیطونن.    ببر چندتا روانپزشک که تشخیص بدن چشه

بخاطر حرف مردم هيج كاري نكن! همين! الان بشين با خودت تصميم بگير: "من با بچم توي يه جزيره تنهام!"من ت ...

اگاهی وصبر داشتن خودش خیلی کمک کننده ست ممنونم از توصیه هات عزیزم.    اره ظاهرن هیچکی نمیتونه بیشترازخودم به این شرایط کمک کنه متاسفانه زودجا زدم واونطوری که باید مادرصبوری نیستم 

اره حتما همینه که میگی ..عزیزم شما به معلمش گفتید بیش فعاله ایا؟دارو میخوره یانه؟

ن معلمش خودش گفت پسرتون پیش فعاله ببرینش دکتر ولی خب نبردیم گفتیم بچه است خوب میشه 🥴

ن دارو نمی خوره ولی غذاهایی که فعالیتشو زیاد می کرد نمی خریم براش مث کاکائوو....

هرچند تو خونه هم خیلی اذیت می کنه ولی میگن بزرگ بشه خوب میشه تقریبا ...

اگاهی وصبر داشتن خودش خیلی کمک کننده ست ممنونم از توصیه هات عزیزم. اره ظاهرن هیچکی نمیتونه بیشترا ...

خيلي هم صبوري و خيلي هم آگاه

اغلب حتي متوجه سوء رفتارهاي خودشونم نيستن

يادت باشه تو تنها كسي هستي كه اون بچه داره

فعلا فقط يك هفته از چت جي پي تي كمك بگير، دقيق بنويس 

ن معلمش خودش گفت پسرتون پیش فعاله ببرینش دکتر ولی خب نبردیم گفتیم بچه است خوب میشه 🥴ن دارو نمی خوره ...

خب پس چطور سرکلاس میشینه اصلا؟؟ تکالیف راحت انجام میده.   ؟؟شایدم بیش فعال نیست