2777
2789
از شوهرت کمک بگیر وقتایی ک موقع تکلیف نوشتن نیست، اصلا درمورد درس و مدرسه باهاش حرف نزنزمانهای کار ک ...

پسره.   اره می‌دونم بخدا.     کاش خدا بهم صبر زیادی بده وقتی درد رومیده

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
ببرش دکتر قرص میده راحت میشی من موندم چرا مادرا در مقابل داروی روانپزشکی اینقدر مقاومت میکن.اه یاد ی ...

دارو هم میدم دوهفته س تاثیری رونوشتن مشق نداره 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس دعا کن سایه مادری مث من کم شه توروخدا

انقد سختته بیخیال باشی؟حتما باید زندگی رو برا خودت و اون جهنم کنی؟

خب اگ توام نباشی اون بازم نابود میشه

وای عزیزم

خواهش میکنم منطقی تصمیم بگیر اخه این کارا چیه

حق داری چون همه تحصیلکرده ها دارن با ماهی دویست میلیون سر کار هستن. همشون حتی یه تحصیلکرده بیکار هم. نداریم😵😵😵😵

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ای خدا خیبی سخته میفهمم منم بچم کلاس اوله هر روز بهش حمله میکنم😂 البته نمیزنم ها منظورم عصبانیته ...

خداخیرت بده باکامنتت خندیدم🙃

اسی ببخشیدا ولی دیوونه ای؟ با چاقو؟تبریک..۵ سال دیگه اونم رو تو چاقو میکشه. گله نکنیا ، خودت یادش دا ...

همینطوره بخدا.   دعام کن خدا بهم صبر بده 💔

فقط فقط رو ارامش خودت تمرکز کن 

تو مادری میفهمم شرایطت سخته اما مادر بچه ی پیش فعال خیلی صبوری میخواد

دارو مصرف میکنه ؟

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خوب ننویسه،یا ببرش دکتر که ریتالین ببندن بهش یا رهاش کنچاقو میکشی و رفتار خشن و پرخاشگری رو بهش آموز ...

میخوره ریتالین مثلا💔 آره همینطوره

خب تولید مثل رو که حیوانات هم میکنن

یک کم تربیت کردن یاد می‌گرفتید 

خجالت نمی‌کشید یکی رو میارید توی این دنیا عذابش میدید؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

منم بچه بودم هفت هشت سالگی سر یه موضوعی که اصلا یادم نیس مامانم با چاقو تهدیدم کردبعد اون نه به قصد ...

💔💔💔💔💔💔😭

عزیزم الان تو مجلس روضه نشستم برای خودت و پسرت آرزوی سلامتی دارم

محتاجم به دعات به قرآن💔

خب تولید مثل رو که حیوانات هم میکننیک کم تربیت کردن یاد می‌گرفتید خجالت نمی‌کشید یکی رو میارید توی ا ...

زخم زبون ممنوع 

بچه ی پیش فعال واقعا بد قلق و نا ارومن واقعا ادمو تا جنون میبرن

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

زور و تهدید و ترس تا یه جایی جواب میده باید بلد باشی بهش انگیزه بدی کتاب داستانها و کارتونایی که مرب ...

ممنونم ازراهنماییت💔🌱

زخم زبون ممنوع بچه ی پیش فعال واقعا بد قلق و نا ارومن واقعا ادمو تا جنون میبرن

اولا پیش فعال وجود خارجی نداره عزیزم

بیش فعال درسته

دوما روزی هزارتا از این پدر مادرهای روانی که بچه رو به مرز جنون می‌رسونن و قیافه آدم‌های حق به جانب رو می‌گیرن با بنر قضاوت ممنوع، بچه‌های پر از تروما و لکنت و ناآروم تحویل جامعه میدن.

با چاقوکشی و کتک هیچ بچه‌ای در تاریخ بشریت آروم نشده.

باز هم عرض کردم زایمان و تولید مثل و بارداری رو حیوانات هم دارن ما انسانیم.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…