2777
2789
خیلی ممنونم از اینهمه محبت شما پسرم تحت نظر متخصصه اما خودم نه بااینکه می‌دونم افسردگی دارم💔

عزیزم من کمی درکت میکنم 

اما اگه میخوایی اروم باشی باید تحت درمان باشی وگرنه اوضاع بدتر میشه 

مواظب خودتون باشید

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم من کمی درکت میکنم اما اگه میخوایی اروم باشی باید تحت درمان باشی وگرنه اوضاع بدتر میشه مواظب خو ...

قربونت برم لطف کردی 💕 حتما همینطوره

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم من خودم می‌دونم چه موجودیم حداقل سرکوفت نزدی بهم. بخدا ۶۵ کیلو بودم الان ۵۴ رم ببینی فک میکن ...

قطعا آدم‌ بدی نیستی عزیزم، فقط‌ یه مادر خسته ای، چرا سرکوفت بزنم، مگه عزیزتر از بچه هست برای مادر؟ پاره تنته قطعا از خستگی و کم آوردن و فشار زیاده ... از مشاور کمک بگیر... من یه نوزاد ۳‌ماهه دارم چند روز پیش‌ تنها بودم خونه، از فشار خستگی و بیخوابی و اینکه نمیتونستم آرومش کنم خودم گریه کردم 

ما‌هم آدمیم گاهی وقتا کم‌ میاریم و درمونده میشیم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قطعا آدم‌ بدی نیستی عزیزم، فقط‌ یه مادر خسته ای، چرا سرکوفت بزنم، مگه عزیزتر از بچه هست برای مادر؟ پ ...

خدا حفظش کنه برات♥️ کار من توجیه نداره ولی  خدا بهم کمک کنه بتونم براش مادرخوبی باشم    

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
قطعا آدم‌ بدی نیستی عزیزم، فقط‌ یه مادر خسته ای، چرا سرکوفت بزنم، مگه عزیزتر از بچه هست برای مادر؟ پ ...

ممنونم از درک بالاتون  از محبتت واقعا🌹

دورت بگردم درس بچه مهمه اما سلامت و روح روان بچه مهمتره 

خوب بچه مگه این چیزها حالیش میشه ؟

من مامانم سر درس منو کتک می زد انطوری نمیزد ولی هنوز یادش میفتم گریه ام میگیره شایذ باورت نشه این چیزها باعث شد من خودمو خنک بدونم نکنید توروخداااا با بچه هاتون  

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

خدا حفظش کنه برات♥️ کار من توجیه نداره ولی خدا بهم کمک کنه بتونم براش مادرخوبی باشم

مادر خوبی هستی عزیزم یکم صبورتر باش و از مشاور و همسرت بیشتر‌ کمک‌ بگیر 🥰😘 الهی ک خدا بهت توان مضاعف بده 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنونم از درک بالاتون از محبتت واقعا🌹

فدات🫂

حق داریولی اون بیش فعالی خوب میشه درسشم تموم میشه تو نگران نباش خودتو وقف پیشرفتش کن به هر طریقی تنها درس نیست گه به بچه آرامش میده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دورت بگردم درس بچه مهمه اما سلامت و روح روان بچه مهمتره خوب بچه مگه این چیزها حالیش میشه ؟من مامانم ...

حرفات درسته   چشم تمام سعی مو میکنم  همینطوره😢

مادر خوبی هستی عزیزم یکم صبورتر باش و از مشاور و همسرت بیشتر‌ کمک‌ بگیر 🥰😘 الهی ک خدا بهت توان مضا ...

فدای قلب پرنورت  🌧️🌱چشم  حتما طور دیگه یی برخورد میکنم خودمم می‌دونم این راهش نیست   عزیزمی. ممنون♥️

حق داریولی اون بیش فعالی خوب میشه درسشم تموم میشه تو نگران نباش خودتو وقف پیشرفتش کن به هر طریقی تنه ...

همینطوره خدا راه درست پیش پام بزاره. مرسی از نظرت💕

حرفات درسته چشم تمام سعی مو میکنم همینطوره😢

بعد سعی کن  موقع ای درس بدی به بچه ات خسته نباشی بنظرم  بعد از ظهر بهتره من مامانم شبا وقت میکردم من شب خسته میشدم مگه چند سالم بود انقدز بازی میکردم 

اینطوری هم خودت اروم تری هم بچه تون ذهنش ارومتره  و باز تره 

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی