2777
2789

بخدا حتی یه کوچولو شونه ش زخم شد ناخواسته😭😭 خودم می‌دونم چه موجودیم دیگه شما عذاب وجدان ندید دارم دق میکنم بیش فعاله سرمشق نوشتن  من هی میگم بنویس مداد گذاشته تودهنش انگارنه انگار ۶ ساعت یه خط نمی‌نویسه😭😭😭

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهایت ننویسه

ولی کاری تو باهاش میکنی بدتر از بیسوادیه

بخدا

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هیچی نگم بهتره. آدم بی سواد بمونه بهتره تا مادرش با چاقو تهدیدش کنه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

چی بگم‌،‌ جای شما نیستم واقعا نمیشه حرفی زد و قضاوت کرد... حتما خیلی خسته ای... الهی که خدا بهت صبر و توان بده 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

وا بچتو با چاقو زدی؟

خب ننویسه فدای سرش.بزار ننویسه فرداش معلمش برخورد کنه میفهمه کارس بد بوده

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مشق ننویسه

مثلا چی میشه 

خودت کع وضع ایران رو دیدی

پر شده از بی سوادهای لیسانس و فوق لیسانسه از دانشگاه های کشک و دوغی

پسر شما هم میشه یکی از اینها

از حالا پول جمع کن برای اینده ش

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

کلاس اول خیلی سخته

منم مثل شما بودم اما نه در حد شما!!!!

الان در مرحله ای هستم که دارم خودمو کنترل می‌کنم. بیشتر با بازی

کارهای متنوع آموزش میدم

کارت.... وایت برد..... من مینویسم جایی میگم بخونه و.....

اما با عصبانیت مطمئن باش چیزی نمیشه

هروقت دیدی ک داری عصبانی میشی، یه لحظه به خودت بیا د نفس عمیق بکشید... صلواتی بفرست.... فضا رو ترک کن... به بچه ت بگو جمع کن تا چند دقیقه دیگه..... به اون و ب خودت استراحت بده