2777
2789

ما دو ماهه بچه دار شدیم یارانه هم نمیریزن برامون چه برسه کالابرگ 

قبلا ۲۵ هر ماه میریختن

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما دو ماهه بچه دار شدیم یارانه هم نمیریزن برامون چه برسه کالابرگ قبلا ۲۵ هر ماه میریختن

چرا قطع کردن به همسرت بگو بره پیگیری کنه

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

چرا قطع کردن به همسرت بگو بره پیگیری کنه

اعتراض زدیم گفتن از ماه دیگه میریزن 

خدا داند تو بله استعلام دهک گرفتم میگه دهک پنج در حالی که ما دهک سه بودیم ۲۵ ماه یارانه میگرفتیم

فقط یه ماشین داریم چیز دیگه ای به نام نخورده که رفتیم دهک بالاتر

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببخشید یارانه این ماه واریز شده برای من همیشه ۳۰ ام واریز میشد ولی تا الان نریختن

امشب ریختن فردا صبح میتونی برداشت کنی

اعتراض زدیم گفتن از ماه دیگه میریزن خدا داند تو بله استعلام دهک گرفتم میگه دهک پنج در حالی که ما دهک ...

اصلا این دهک ها معلوم نیست چجوریه همسایه من دوتا خونه داره بالا ۲۰ میلیارد میشه ولی دهک چهار هست

اصلا این دهک ها معلوم نیست چجوریه همسایه من دوتا خونه داره بالا ۲۰ میلیارد میشه ولی دهک چهار هست

آره ما فقط یه ماشین داریم شدیم دهک پنج پدر شوهرم دو تا خونه و دو تا ماشین به اسمشه اونم دهک پنج

آره ما فقط یه ماشین داریم شدیم دهک پنج پدر شوهرم دو تا خونه و دو تا ماشین به اسمشه اونم دهک پنج

ان شاالله خدا اینقد بهتون بده که هیچوقت فکر یارانه نباشید