ما دو ماهه بچه دار شدیم یارانه هم نمیریزن برامون چه برسه کالابرگ
قبلا ۲۵ هر ماه میریختن
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدا داند تو بله استعلام دهک گرفتم میگه دهک پنج در حالی که ما دهک سه بودیم ۲۵ ماه یارانه میگرفتیم
فقط یه ماشین داریم چیز دیگه ای به نام نخورده که رفتیم دهک بالاتر
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
اصلا این دهک ها معلوم نیست چجوریه همسایه من دوتا خونه داره بالا ۲۰ میلیارد میشه ولی دهک چهار هست
آره ما فقط یه ماشین داریم شدیم دهک پنج پدر شوهرم دو تا خونه و دو تا ماشین به اسمشه اونم دهک پنج