2777
2789

۶ساله زندگی میکنم باهاش یه فرد فوق العاده عصبی بددهن بی حوصله سرد حرف زن حوصله هیچی نداره فقط گوشیش رابطه زناشویی فقط هر دو سه ماه یه بار بر حسب وظیفه هر وقتم صحبت مهمونی و بیرون رفتنه فقط نه میگه بهار تا بستون خوب کار میکنه پاییز زمستون بیشتر موقع خونه تشریف داره هر چقدم دعوا و بحثو فلان فایده نداشته این ۶ساله  دیگه دارم روانی میشم یه بچه ۲ساله هم دارم چه کنمممم دارم پیر میشم😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش مشاور رفتی؟

کتابهای روانشناسی که بتونی مردهارو بشناسی خوندی؟

مطالب راهنمای خانواده تو اینترنت خوندی؟

اگر همه این کارهارو کردی و امتحان کردی و جواب نداده فقط طلاق

پیش مشاور رفتی؟کتابهای روانشناسی که بتونی مردهارو بشناسی خوندی؟مطالب راهنمای خانواده تو اینترنت خوند ...

نه میدونم مشاوره رفتن فایده ای نداره عوض بشو نیس قبلا دوسه بار چتی خیانت کرده ولی فقط در حد چت 

فقط میتونم بگم خدا صبر و توان پذیرش بهت بده

کار دیگه نمیتونی بکنی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم