2777
2789
عنوان

میخوام درمورد شوهرم بگم دارم دیووونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 59 پست
برو بیرون خونه نمون بچه رو هم باخودت ببر خیلی چیزا عوض میشه فقط وانمود کن نیست یعنی اصلا شوهرتو ندید ...

اخه خیلی حرص میخورم مثلا ازدواج کردم تا کی تنها بمونم حالا در کنار تنهایی یکی باشه الکی روانمم به هم بریزه خب نباشه بهتره که😪

چقد ما بعضی از زنا گناه داریم دنیا یه زندگی خوب به ما بدهکاره

اینجوری نگو روحیه تو نگه دار، حالا شوهرت اینطوره و بچه کوچیک، فکر کن مدریه ای شد میتونی باهاش بری مسافرت، بیشتر بری بیرون و حتی کارهای جدید شروع کنی 

خدا به یکی شوهر خوب میده،. به یکی خانواده خوب،. به یکی روحیه خدب، به یکی بچه خوب،. یکی مرگ خوب، به کسی هم که این دنیا چیزی نده اخرت جبران میکنه. 

حرص نخور و خوب باش کم کم خوب میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشیشو چک کن سرچاشو نگاه کن توگوگل سرچای اینستاشم چک کن شاید داره خیانت میکنه

خاک تو سرش فقط سرچ گوگلش فیلم های بالای ۱۸ سمت من نمیاد فقط این فیلما رو نگاه میکنع

اخه خیلی حرص میخورم مثلا ازدواج کردم تا کی تنها بمونم حالا در کنار تنهایی یکی باشه الکی روانمم به هم ...

ببین من خودم طلاق گرفتم راحت شدم الان .گاهی به گذشته فکر میکردم میگم بخودم چجوری تحمل میکردم فکرشم عذاب آوره.از زندگیت بندازش بیرون تازه میفهمی زندگی یعنی چی.تازه من 38جدا شدم

راستش من خیلی سعی کردم کنار بیام ولی اون همش الکی الکی گیرمیده دعوا درست کنه واقعا بعضی موقع کم میار ...

میفهممت منم همه اینارو اول زندگیم داشتم خیلی کارا کردم خیلی حرفها که لایقش نبودم ازش شنیدم ولی الان دیگه بحث و دعوا نداریم خیلی چیزارو خودمو میزنم به بیخیالی خیلی چیزارو محل نمیدم میفهمه خیلی چیزاهم با دعوا فقط درست میشه

ببین من خودم طلاق گرفتم راحت شدم الان .گاهی به گذشته فکر میکردم میگم بخودم چجوری تحمل میکردم فکرشم ع ...

اگه شرایطشو داشتم اینکارو میکردم به خاطر بچم نمیتونم خرجشم بدم

ببین من خودم طلاق گرفتم راحت شدم الان .گاهی به گذشته فکر میکردم میگم بخودم چجوری تحمل میکردم فکرشم ع ...

وای آره ،پدر خدا بیامرز منم عصبی بود و قدرت کار کردن هم نداشت  مامانم بنده خدا پیر ونابود شد خیلی زود از دستش با اینکه الان سنی نداره بدنش فرسوده ...متأسفانه سر نوشتش واسه منم تکرار داره میشه 

یه کم بیشتر توضیح میدین. بچه داشتی؟ شوهرت چه اخلاقایی داشت؟

آره دخترم 16سالشه.من حقوق پدرمو که فوت کرده میگیرم.وگرنه مادرم زندس اما هیچ کمکی از خانوادم ندارم.مستاجرم.پدرش الان ماهیانه یه مبلغی میده قبلا که زندگی میکردیم یه قرونم نمیداد