2777
2789
عنوان

میخوام درمورد شوهرم بگم دارم دیووونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 59 پست
نه میدونم مشاوره رفتن فایده ای نداره عوض بشو نیس قبلا دوسه بار چتی خیانت کرده ولی فقط در حد چت

خب مشاور بری راههای پیدا کردن قلق شوهرتو یادت میده که چیکار بکنی تا بتونی خواستتو ازش بکشی

هر مردی به یه چیزی علاقه داره یکی به قیافه غذا یکی به تمیزی خونه یکی به ناز و عشوه یا هرچیز دیگه ای باید اونو پیدا کنی و با اون خواستهاتو تو مخش فرو کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مشاور بری راههای پیدا کردن قلق شوهرتو یادت میده که چیکار بکنی تا بتونی خواستتو ازش بکشیهر مردی به ...

هر روشی روش امتحان کردم این ۶ساله به هیچ عنوان اخلاقش تغییر نمیکنه 

نه میدونم مشاوره رفتن فایده ای نداره عوض بشو نیس قبلا دوسه بار چتی خیانت کرده ولی فقط در حد چت

یه مدت تمرکزتو بزار رو رفتارات با شوهرت ببین با کدوم رفتارت احساس امنیت و راحتی میکنه و خیلی مطالعه کن ببین چطور باهاش حرف بزنی و یا چطور رفتار کنی تا بتونی بکشیش تو راه خواستهات

اگه میخای از دستش راحت شیرمیتونی کارو بهونه کنی بری واسه خودت

اره میدونم بچم کوچیکه وگرنه اگه میتونستم سرکار برم خرج خودمو بچمو در میاوردم طلاق میگرفتم

هر روشی روش امتحان کردم این ۶ساله به هیچ عنوان اخلاقش تغییر نمیکنه

ببین اخلاق هیچ کسی تغییر نمیکنه و ذات همیشه یه چیز ثابته فقط تو زندگی مشترک زن و شوهر یاد میگیرن باهم کنار بیان

باید راهیو پیدا کنی که بتونه باهات مچ بشه و کنار بیاد

چطور میشه اخه همه ی بدی هارو داره چطور به چشمم نیان

فکر میکنی منم همینو میگفتم ولی شوهرم اونقدر توی بدی جلوتر رفت از کتک و تحقیر و همه چیز که دیدم نه بدتر از هر جیزی مه فکر میکنم هم هست. 

الانم دیگه بی تفاوت شدم انگار نیست الان میفهمم میگن کاریش نداشته باس یعنی چی 

خوب نیستا، بهتره روابط خوب باشه ولی وقتی با یه زبون نفهم زندگی میکنم یجه دو ساله دارم و طلاق برام سخته بهتر از حرص خوردنه 

شرایط جدا شدن داری؟خانواده حمایت میکنه خودتو بچه رو؟

خانوادم درامد انچنانی ندارن که بتونن حمایت کنن فقط پایین خونشونو دادن به ما الان نشستیم از بابت خونه مشکلی ندارم چون الان خونه بابام نشستم

ببین اخلاق هیچ کسی تغییر نمیکنه و ذات همیشه یه چیز ثابته فقط تو زندگی مشترک زن و شوهر یاد میگیرن باه ...

راستش من خیلی سعی کردم کنار بیام ولی اون همش الکی الکی گیرمیده دعوا درست کنه واقعا بعضی موقع کم میارم

اره میدونم بچم کوچیکه وگرنه اگه میتونستم سرکار برم خرج خودمو بچمو در میاوردم طلاق میگرفتم

برو بیرون خونه نمون بچه رو هم باخودت ببر خیلی چیزا عوض میشه فقط وانمود کن نیست یعنی اصلا شوهرتو ندید بگیر یا مثلا بگو این غریبه خونمه و من بخاطر رضای خدا یه وظایفی رو انجام میدم ولی اصلا ازش هیچ توقعی نداشته باش و محلش نده 

فکر میکنی منم همینو میگفتم ولی شوهرم اونقدر توی بدی جلوتر رفت از کتک و تحقیر و همه چیز که دیدم نه بد ...

چقد ما بعضی از زنا گناه داریم دنیا یه زندگی خوب به ما بدهکاره

گوشیشو چک کن سرچاشو نگاه کن توگوگل سرچای اینستاشم چک کن شاید داره خیانت میکنه

زندگی فارق از معنی...