2777
2789
عنوان

میخوام درمورد شوهرم بگم دارم دیووونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر رفاه و اقتصاد تجوریه اگ بهت پول میده یا خرید میکنه تحملش کن

منم میبینم کمی خرج می‌کنه 

خودمو دلخوش میکنم 

وقتی هم خیلی بد رفتاری می‌کنه 

چند روز بعدش معمولا هزینه بیشتری می‌کنه 

منم میگذارم پای معذرت خواهی 

شخصیتمو له می‌کنه 

باقی اخلاق هاش خوبه 

همین الان حرفشو میزنم سرم سوزن سوزنی میشم 

الان چرا باید سرکار بره؟مگه مشکلش پوله؟خداااااااااااا

واااییی🤣انگار تو نی نی سایت مد شده هرکی مشکلی داشته باشه جواباشون اینه:

۱.فقط طلاق

۲.بروسرکار مستقل شو

۳.قهر کن برو خونه بابات مهرتم بذار اجرا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نگاه به نام کاربریم نکنید از سال ۹۸ مخاطب خاموش بودم.از همون سال ۹۸ نی نی سایت رفیق شفیقم بودتابه الان. سال ۹۴ تا ۹۸ بهترین سال های زندگیم بودند؛ روزهای خوب و خوش نوجوانی🩷 اولین عشقم آش دوغ🤤😋دومی قورمه سبزی سومیش ماکارونی سالاد ماکارونی کوکومامارونی😐😅ودرآخر پیتذا🍕

چی بگن خب بنده خداها 😁راه هاش همینه دیگه

عزیزم دلم برای بچه ات کبابه

من داخل جنگ و جدل های پدرومادرم بزرگ شدم

خیلی تو روح و روانم تاثیر گذاشته هم از مامانم بدم میاد هم از بابام با اینکه خودم مادر شدم اما هیچ وقت کارای مامانمو درک نکردم هیچ وقتم دویش نداشتم بابامم از اون بدتر

تازه کلی ام خوشحالن که بخاطر بچه هاشون جدا نشدن بخدا که جدایی خیلی بهتره خیلی

نگاه به نام کاربریم نکنید از سال ۹۸ مخاطب خاموش بودم.از همون سال ۹۸ نی نی سایت رفیق شفیقم بودتابه الان. سال ۹۴ تا ۹۸ بهترین سال های زندگیم بودند؛ روزهای خوب و خوش نوجوانی🩷 اولین عشقم آش دوغ🤤😋دومی قورمه سبزی سومیش ماکارونی سالاد ماکارونی کوکومامارونی😐😅ودرآخر پیتذا🍕

واااییی🤣انگار تو نی نی سایت مد شده هرکی مشکلی داشته باشه جواباشون اینه:۱.فقط طلاق۲.بروسرکار مستقل ش ...

کلا این جوابها مال یک ذهن عاری از جهت گیری نیست. مال کسی است که خودش بشدت در درد به سر میبره و در اصل داره خواستۀ خودش رو در لباس پاسخ نشون میده. مملو از عصبیت خشم درد حرص تنفر ظلم عدم اعتمادبنفس تحقیر و عقده. اما متاسفانه اینکه بیشترشون در مشکلات دست و پنجه نرم میکنند هم واقعیت داره و آدم میمونه از این همه درد.

کلا این جوابها مال یک ذهن عاری از جهت گیری نیست. مال کسی است که خودش بشدت در درد به سر میبره و در اص ...

آره خب

ما هم زندگیمون گل و بلبل نیس ولی راه حل همه مشکلات زناشویی طلاق و سرکار رفتن نیست

البته درمورد اسی باید بگم اگر رفتار وحشیانه و خیلی بد تری نشون داد دیگه لاید به طلاق فک کنه چون یه بچه داره بچه اش این وسط اسیب میبینه

من جدیدا کلاسای انلاین شرکت میکنم تازه میفهمم تا الان هیچی از برخورد با همسر نمیدونستم

عزیزم کدوم کلاسها شرکت میکنی به منم معرفی میکنی؟

عزیزم کدوم کلاسها شرکت میکنی به منم معرفی میکنی؟

کلاسای مرضیه کشوری تو ایتا شرکت میکنم کانالشم hamsarekhoob 

یع کلاسی هم داشت در نورد برخورد با ویژگیهای خاص همسر در مورد مردایی که پ.و.رن میبینن هم بود

[QUOTE=401851430]کلاسای مرضیه کشوری تو ایتا شرکت میکنم کانالشم hamsarekhoob  یع کلاسی هم داشت در نورد برخورد با ...[/QUOTمرسی ک جواب دادی عزیز🙏