2777
2789

۱۸ سالمه من ۱۱ ماهه ورم و زخم معده دارم

۲۵ کیلو وزنم کم شده ۷۹ کیلو بودم شدم ۵۴ کیلو

آندوسکوپی گردم

الانم زیر نظر دکتر گوارشم

به خاطر حالت تهوع و درد معده وزنم خیلی کم شد

الان بهترم اشتهام هم بهتر شده

اما وزنم ثابت مونده روی ۵۴

کسی مشکل معده داشته همراه با کاهش وزن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این کاهش وزن نگران کننده نیس من مشکل معده دارم از ۱۸ سالگی تا الان حتی بدون رژیم اکیلو هم کم نکردم

والا دکتر رفتم آندوسکوپی هم کردم

فقط گفتن زخم و ورم معده

ببخشید عزیزم این سوالو میپرسم ولی از کجا متوجه شدی علتشو چه علائمی داشت

منم الان چند روزه معده درد شدیدییی مییگیرم ب همراه حالت تهوع هیچی هم نمیتونم بخورم کلا اشتهام کم شده

ولی مواقعی اینطوری میشه ک استرس دارم یا فشار عصبی رومه ممکنه از منم زخم معده یا ورم معده باشه مث شما یا از من عصبی هست میترسم برم دکتر ی چی بگه از آندوسکوپی هم ک ب شدت میترسم

دختر من خودمو میکشم لاغر شم بعد تو ناراحتی وزنت کم شده 😭😭😭خب خدارو شکر غذا میتونی بخوری بیماریت د ...

مشکمم اینه هنوز حالت تهوع دارم بعد غذا معدم درد میگیره زود سیر میسم

والا دکتر رفتم آندوسکوپی هم کردمفقط گفتن زخم و ورم معده

من عرق زنیان خوردم خیلی خوب شدم البته زخم نداشتم ولی کلا این ۲۰ سال مردمو زنده شدم وزنم کمه ولی با رژیم کم میکنم یعنی البته زیاد نمیتونم غذا بخورم انگار اسلیمو معده کردم ولی باز هم میخورم در وعده ای بیشتر

ببخشید عزیزم این سوالو میپرسم ولی از کجا متوجه شدی علتشو چه علائمی داشت منم الان چند روزه معده درد ش ...

یبوستی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.