2777
2789

تخم شپش رو فقط گرما و محیط چرب نابود میکنه

سس مایونز بزن نایلون بکش سرت شب تا صبح

چند بار انجام بده

با سرکه سفید و آب اسپری بزن به موهات با اون شونه های مخصوص که توی پک شامپو هست موهات رو از ریشه شونه کن

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تخم شپش رو فقط گرما و محیط چرب نابود میکنه سس مایونز بزن نایلون بکش سرت شب تا صبح چند بار انجام بده ...

دختر سه سال و نیم ام درگیر شده یه ماه هیاکسازی میکنم دوباره بعد یه هفته درگیر میشه

دختر سه سال و نیم ام درگیر شده یه ماه هیاکسازی میکنم دوباره بعد یه هفته درگیر میشه

تمام لباس هاش رو با آب ۶۰ درجه بشور موهاش رو کوتاه کن اگه اوکی هست براش پسرونه بزن

هفته ای دو سه بار ملحفه پهن کن سرکه سفید و آب اسپری کن بعد براش هی از کف سر شونه کن تخما یواش یواش کنده میشن

طبق دستور روی خوده شامپو عمل کن

بقیه اعضای خانواده هم از اون شامپو بزنید

سس مایونز پرچرب معجزه میکنه

باور کن هر چی تخمه از بین میره

من خودم ۱۰ سال پیش زمانی که مدرسه میرفتم درگیر شدم باور کن ۶ ماهه تموم شد

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

برای اینکه کامل ریشه کن نمیشه

ما بازدید مدارس میرفتیم اونایی که شپش داشتن و خوب میشدن قشنگ موهاشون رو کوتاه میکردن شامپو مخصوص میزدن سس مایونر و اون تخم هارو باید با قیچی جدا کنی با شامپو نمیمیرن

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

اخ خ خ

که دلم خونه از این قضیه...

شامپو مخصوص بزن، هفته یک بعد دوباره یادآور بزن که تهماسب که نمردن، و الان از تخم درومدن هم بمیرن.

درود طول این هفت روز لباس و ملحفه ها را بطور و اتو کن، یا کلا عوض کن اینا را بذار برای ۲هفته تو کیسه که خفه شن.

مرتب روغن زیتون بزن و با شونه فلزی شپش شونه کن.

او شامپوی خونه تون سرکه بریز و همه کلا ازین سرکه ای استفاده کنید

امیدوارم خودت مبتلا نشی که عذابه تا این موجودات برن