2777
2789
عنوان

کار دنیا برعکس شده !

344 بازدید | 19 پست

چرا هرچی دخترِ خوبه گیر پسرِ بد میاد ، هرچی پسرِ خوبه گیر دختر بد ؟!!!

چند وقت پیش ها داشتم دقت میکردم دیدم همه اون دوستام که دخترایِ درسخوان و خانواده داری بودن و اصلا اهل شیطونی کردن نبودن یه شوهرهای بدرد نخوری کردن که خدا میدونه اونوقت دقیقا برعکس اونایی که پسرباز و وِل و سرکش بودن هرچی آدم حسابیِ به تورشون خورده 😐 بعد شوهراشون هم خوشحالن فکر میکنن چه دختر خانمی گیرشون  اومده😂😂😂

به خدا موندم ملاک انتخابِ این پسرا چیه ؟!😒

😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من خودم به شخصه از پسر خوشگل خوشم نمیومد. بیشتر اخلاق و شخصیت و بعد قد و هیکل و بعد چیزای دیگه برام مهم بود. قیافه درحد قابل قبول.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.

استارتر جان برای حرفت دو تا ضرب المثل هست.پس نشون میده که خیلی این مساله سابقه داره.

1. آلبالو همیشه قسمت روباه میشه

2. خوبه همیشه سگ خور میشه.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.
ملاک همه ظاهره ن خوب یا بد بودن 

اینایی که دختر خوبی بودن و شیطونی نمیکردن همچین زشت هم نبودن خوشگل هم توشون بود ، ، توو اونایی که شیطون بودن هم زشتی که عشوه شتری بیاد زیاد بود 😂

مشکل اینجاس که اغلب ازدواج ها سرسری و بدون هیج مشاور ازدواج و عقل و منطق هست ملاک برخی دخترا فقط چهره و پول هست ملاک پسرا خوشگلی دختر,  دونفر که میخان باهم ازدواج کنن واقعا هیجی از ازدواج و اخلاق جنس مخالف و معنی تفاهم دونفره نمیدونن و اینجوریه که امار طلاق بالا و بالاتر میره 

ولی من خودم به شخصه از پسر خوشگل خوشم نمیومد. بیشتر اخلاق و شخصیت و بعد قد و هیکل و بعد چیزای دیگه ب ...

آره منم همینطور ، حالا نه اینکه بگم خوشگل بده نه ولی از اون پسرایی که همه فکر و ذکرشون تیپ و قیافه و هیکل و مارک ساعت مچیشونِ خیلی بدم میاد احساس میکنم مخشون پوکه😂😂

ملاک خودتم ظاهره مطمئن باش 

نمیدونم شاید ملاک اول پسرا ظاهر باشه ،

اما واسه دخترا اینجوری نیست درسته مهمه که طرف مقابل به اندازه‌ ی خود آدم قیافه داشته باشه که بهم بیان ولی هیچوقت یه دختر از یه خوشگلِ عوضی خوشش نمیاد