2777
2789
عنوان

کار دنیا برعکس شده !

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 19 پست
مشکل اینجاس که اغلب ازدواج ها سرسری و بدون هیج مشاور ازدواج و عقل و منطق هست ملاک برخی دخترا فقط چهر ...

آره واقعا نمیدونم چجوری انقدر راحت میگیرن ازدواج رو یه نظر همدیگرو میبینن سریع سر و ته قضیه رو هم میارن 

[QUOTE=57763172]استارتر جان برای حرفت دو تا ضرب المثل هست.پس نشون میده که خیلی این مساله سابقه داره. واقعا همینه که میگین ، پس همون بهتر آدم روباه بشه وگرنه حیف و میل میشه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به خدای بزرگ سوگند دو تا از خواستگارای قبلیم از همسرم زیباتر بودند..همه دنبالشون بودن اما فقط قیافه داشتن همین. یکیشون که شعور و تربیت نداشت فقط تحصیلات داشت یکیشونم دنبال یه زن بود فقط.نه اخلاق نه هنر نه علم خانم نه ادب و هیچی از زن آینده اش براش مهم نبود.خودش هم من و انتخاب نکرده بود... 

همه ملاک به ظاهر نیست. حد اقل برای من اینطور نبوده.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.