2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه کانال بسته بندی خودکار تو روبیکا به اسم لاله صمد زاده،خییییلی قشنگ فیلم بازی میکرد و مدرک ارائه میداد آدم باورش میشد،۱۶۰۰ منو خورد 

بعد اون اومدم سرچ کردم تا همین جا گفته بودن کلاهبرداره ولی من دیگه پولم رفته بود 

مبلغ زیادی نبود ولی فک کن چند نفره گول زده بی وجدان 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

انقدررر حواسم جمه 

انقدر ویزی میخرم طرفو از سوراخ سوزن رد میکنم هیچکس تاکید میکنم هیچکس تاحالا سرم کلاه نزاشته

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

الآنم از ترب لوازم بهداشتی از یه سایت خریدم بسته رو فرستادن پست اصفهان،زنگ زدم گفتم آدرس من که اصفهان نیست،گفت روند کار همینطوره و استان به استان میره،ولی من نفهمیدم چرا باید اول بره اصفهان،دیروز تا حالا هم تو پیگیری مرسوله اداره پست میزنه تو اداره پست اصفهانه،نمیدونم میادش یا نه 

خانما شما تجربه نداشتین؟؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خانوما

به هیچ عنوان

اگر شوهرتون، باباتون، داداشتون و هر مردی (خصوصا شوهر) ازتون خواست که دسته چک بگیرید به اسم خودتون که باهاش کار بکنه و بهانه مالیات و چرندیات رو آورد قبول نکنید نکنید نکنید

ما با یه خیریه کار میکردیم که کارش آزادسازی مجرمین مالی غیر عمد که از سر ناآگاهی مرتکب جرم مالی شدن بود

باور نمیکنید چققققدددددر زن ففط توی همین تهران بخاطر شوهرشون و پدرشون و داداش و غیره افتاده بودن زندان چون چک کشیده بوده به نامشون یا با کارت بانکیشون کار کرده بودن و بعد فلنگو بسته بودن

هرررر جا گفتی شوهر من این کارو نمیکنه، همونجا بدون که بهتر از شوهر تو ها کردند پس شوهر تو هم میتونه بکنه

نکنید نکنید نکنید

به کارها و عملیات بانکی آشنا باشید و یادشون بگیرید

در موردش سرچ و مطالعه کنید

قوانین چک و استفاده از حساب رو بخونید

من با شوهرم بالای ۷ ساله شریک مالی هستیم

هنوز به جز حساب مشترکمون که دست هر دومون هست، هیچ چکی به نام طرف مقابل نکشیدیم و حساب شخصیمونو دست هم نمیدیم

پشت تمام شراکتمون هم قرارداد و امضا هست

بدون قرارداد زیر بار شراکت نرید، پول و مال و خون دل خوردتون و زحماتتون نشه بازیچه دست اونا

توروخدا جدی بگیرید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
انقدررر حواسم جمه انقدر ویزی میخرم طرفو از سوراخ سوزن رد میکنم هیچکس تاکید میکنم هیچکس تاحالا سرم کل ...

همه چیز از نازکی میشکنه

آدمیزاد از کلفتی

هیچوقت نباید بگی فلانچیز هیچوقت برای من پیش نمیاد

بازم باید آگاه باشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اره ظرف گرفتم بعدتر متوجه شدم ک خیلی گران حساب کرده روی دل خودش قیمت گذاشته بوده منم رفتم بهش گفتم قبول نکرد زنش می شناختم بهش گفتم رفت از مغازه باز ظرف اورد حسابم باهاش صاف شد زنش ادم خوبی بود 

ولی مرده اشنا هست هرجا مهمانی جمعی رفتم ابروی ان مرد بردم ۱تومن بالاتر بهم فروخته بود

خانومابه هیچ عنواناگر شوهرتون، باباتون، داداشتون و هر مردی (خصوصا شوهر) ازتون خواست که دسته چک بگیری ...

ممنون که زحمت کشیدیدتایپ کردید❤

لطفابرای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم 

همه چیز از نازکی میشکنهآدمیزاد از کلفتیهیچوقت نباید بگی فلانچیز هیچوقت برای من پیش نمیادبازم باید آگ ...

ممنون ازآگاه سازی تون❤

اره ظرف گرفتم بعدتر متوجه شدم ک خیلی گران حساب کرده روی دل خودش قیمت گذاشته بوده منم رفتم بهش گفتم ق ...

خوب حسابتوصاف کردی ولی بعضیااین جورمواقع سکوت میکنن