2777
2789
عنوان

داداشم دوستشو اورده خونه

254 بازدید | 23 پست

حالا میخوان باهم بساط شامو فراهم کنن

موندم چرا داداشم انقد کم شعوره نمیبینه من تو خونه ام 

موذب میشم واقعا

دوستشم انگاررر نه انگار 

مادرمم خونه نیس با مادربزرگم رفتن خونه داییم

حالا من چیکار کنم تنهایی

خیلی موذبم اصلا راحت نیستم

تو خونمون فضا خیلی کمه

اومدم بیرون تو حیاط یه قسمتی داریم واسی نشیمن هست ، ولی هوا سرده که

چیکار کنم من🥲

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

زنگ بزن یکی بیاد دنبالت

یا به داداشت بگو منو ببر خونه فامیلی کسیی

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو بشین با پسره بگو بخند کن تا درس عبرتی بشه برای داداشت که پسر غریبه نیاره  تو خونه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
زنگ بزن یکی بیاد دنبالتیا به داداشت بگو منو ببر خونه فامیلی کسیی

نمیتونم جایی برم بخاطر شرایط جسمیم

دستوو پام اسیب دیده

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

دوست داداشت که رفت به داداشت بگو یکم غیرت داشته باش وقتی من خونه هستم رفیقاتو نیار

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

برو بشین با پسره بگو بخند کن تا درس عبرتی بشه برای داداشت که پسر غریبه نیاره تو خونه

عمرررن نمیتونم

به زووور حتی سلام کردم اصلا از این اخلاقا ندارم نمیتونم من

آدم ها موجودات اجتماعی و معاشرتی هستند قرار نیست شما رو بخوره حیوون وحشی که نیاورده یه آدم دیگه است اگه انسان باشه داداش شما هم میره خونه اونا قرار نیست که بقیه یا ما توی سلول خودمون زندانی باشیم نه کسی بیاد نه کسی بره که ما ناراحت نشیم 

نمیتونم جایی برم بخاطر شرایط جسمیمدستوو پام اسیب دیده

میخوای زنگ بزن یکی بیاد پیشت

یاهم برو تو اتاق درو قفل کن حتما

کی میان مامان بابات؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

آدم ها موجودات اجتماعی و معاشرتی هستند قرار نیست شما رو بخوره حیوون وحشی که نیاورده یه آدم دیگه است ...

منم نگفتم اون آقا حیون وحشیه و قراره شکارم کنه!!!

دارم میگم در حضورش موذب میشم

من دستو پام اسیب دیده میخوام راحت باشم تو خونه ی خودم