2777
2789
عنوان

داداشم دوستشو اورده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست
میخوای زنگ بزن یکی بیاد پیشتیاهم برو تو اتاق درو قفل کن حتماکی میان مامان بابات؟

کسی به ذهنم نمیرسه واقعا

نه من دیگه اتاق مختص خودم ندارم

نمیدونم تا اخرای شب نمیاد مادرم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی به ذهنم نمیرسه واقعانه من دیگه اتاق مختص خودم ندارمنمیدونم تا اخرای شب نمیاد مادرم

پس یه اتاقی آشپزخونه ای جایی که خلوته و اونا نمیان اونجا رو پیدا کن بساطتو بزار اونجا بشین

یه پتویی بالشتی چیزی ببر بزار زیر خودت یا رو صندلی بشین

واسه خودت چای بزار اشامتم بخور خیلی عادی

رو درسی کتابی بازی ای چیزی وقت بزار تا برسن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

مگ دوستش میخواد ب استاتر تجاوز کنه ک انگ بی غیرتی میزنی بهش خودش مقصزه اجتماعی نبس

پسرای این دور و زمونه با چشماشونم می‌تونن تجاوز کنن.

ربطی هم به اچتماعی بودن نداره. من خودمم باشم معذبم. داداش اسی اگه میخواد بساط شام جور کنه می‌تونه قرار رو بیرون بذاره

من خودم داداشم اندازه موهای سر من رفیق داره ولی تاحالا یک بار نشده من خونه باشم اون دوستشو بیاره خونه

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

مگ دوستش میخواد ب استاتر تجاوز کنه ک انگ بی غیرتی میزنی بهش خودش مقصزه اجتماعی نبس

بحث اجتماعی بودن نیست

این کار ریسک داره و اصلا درست نیست

به هیچکیم اعتمادی نیست

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

پسرای این دور و زمونه با چشماشونم می‌تونن تجاوز کنن.ربطی هم به اچتماعی بودن نداره. من خودمم باشم معذ ...

تنها بیرون میری؟

داداشت خیلی بیغیرته اگ تنها میری بیرون چون پسرای بیرون با نگاهشون بهت تجاوز میکنن

تنها بیرون میری؟داداشت خیلی بیغیرته اگ تنها میری بیرون چون پسرای بیرون با نگاهشون بهت تجاوز میکنن

چرا گوزو به شقیقه ربط دادی الان؟!😭😂 کاش حداقل حرفت یه ربطی داشت اینطوری تر نمیزدی 🤣 

یعنی به ک.سی گفتی که تو هیچ شرتی پیدا نمیشه😂🤚🏻

ریپ نزن روش‌عنفکر گرامی 

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

از ادبت معلومه از چ خانواده ای هستی

همچنین(؛