just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1894 عنوان هرکی فکر میکنه حس شیشمیه بیاااااد سرگرمم شیم 283 بازدید | 81 پست یه چیزی رو حدس بزنن جزئیات بگید بچه هااخلاقی و اینام نمیخام یه چیز جزئی از اتفاقات یا رنگ لباس یا هرچیزیییئیییکم بگید حوصلم بیاد سرجاش برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎 1404/08/28 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 441 بیاید شناساییتون کنیم :) دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1894 مشکی داره ت لباست؟ نههه ولی تو شاید زرد داشته باشی برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 441 مشکی داره ت لباست؟ منم بگووووماه تولدم و رنگ لباسم دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1894 بیاید شناساییتون کنیم :) تو ام فکر کنم الان رو مبلیی برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
shirintarazangabin عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1556 هر چی حس کردی بگو حس ششمی اگ هستی زندگیم ادامه داره با محسن یا تموم میشه؟
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 8018 لباست آبی داره نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1894 منم بگووووماه تولدم و رنگ لباسم مرداد لباستم سفید برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1894 لباست آبی داره افرین شلوارم ابیه بازم بگو برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1894 سفید ? افرین پیرهنم سفیده برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 441 تو ام فکر کنم الان رو مبلیی نه دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 8018 افرین شلوارم ابیه بازم بگو عینک میزنی نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!