2777
2789
عنوان

هرکی فکر میکنه حس شیشمیه بیاااااد سرگرمم شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 81 پست
قدم بلنده .. تو مهر ماهی هستی ؟؟

من و بگو چ ماهی ام 

بگو الان میخوام چ درسی بخونم

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

قدم بلنده ..    تو مهر ماهی هستی ؟؟

منم بگو لطفاااا

عزیزم منم میگییی ؟

ماه تولدم یا رنگ شلوارم

مهندسی کامپیوتر شیراز یا اصفهان یا مشهد میارم امسال ؟ اگه اره میشه بگی احتمال کدوم بیشتره؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فردا پیام میده 

منو نمیگی چراااا

عزیزم منم میگییی ؟

ماه تولدم و رنگ شلوارم

مهندسی کامپیوتر شیراز یا اصفهان یا مشهد میارم امسال ؟ اگه اره میشه بگی احتمال کدوم بیشتره؟

@shirinعسلم‍ 

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

تیر ......زبان

وای افرین زبان و زدی تو خال ولی تیر نه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

منو نمیگی چرااا

عزیزم منم میگییی ؟

ماه تولدم و رنگ شلوارم

@shirinعسلم‍ 

لباست آبی داره

گلم من چند سال پیش فروشگاه لوازم ارایشی،متوجه حس

طرف شدم،،دوباره که رفتم طرف با ذوق برخورد کرد من متوجه

نشدم بامنه سرد برخورد کردم،،بعدش الان میرم منو یادشه

و معمولی برخورد میکنه،،من چراغ سبز نشون بدم بازم

میخواد آشنا بشه؟؟؟تو شماره تو اینستا زده واتساپ

شماره خودشه؟؟؟ یاککارمندا؟؟؟من سوال پرسیدم اونجا