2777
2789

مثل اینهایی که با یه نگاه اسیر چشمای دختره میشن به خاطرش تو روی خانواده هم می‌ايستند یا غیرتی میشن طرف زن یکی دیگه بشه و ترس از دست دادنشو دارند

ولی منی که خوشگل نیستم چون خانوادم با اصالت اند میان خواستگاری سنتی و میگن شروط ما حجاب و حقوقته و خیلی راحت اگر مطمئن نشن یا بگم یکم کمتر به این شروط عمل میکنم میذارن میرن 

عقده اینو دارم یکی از روی هوس هم که شده نتونه ازم بگذره اصلا ازدواج هم نمیخوام ولی یکی تو نخم باشه انا خبری نیست از خواستگار هم دیگه خبری نیست خوشبختانه دیگه هم کسی معرفی کنه راه نمیدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا همش تو فیلماست .

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

همش دروغ عزیزم 

من همه اطرافیان زشتتتتتتتتتتت به قرآن زن دایی ام ریخت قیافه ندارهههه 

دایی ام مثل پروانه دورش 

یا زن عموام 

ولی به جاش مثلا عمه ام خوشگلللاالالللللل مثل ماه از اونور شوهرش محل سگ بش نمیده 

کلت شانسیه ازدواج بخدا 

یا مامان خودم خیلی خوشگله ، اینقدر بابا اذیتش کرد که پژمرده شده دیگه

💜Army. For ever💜✌️

خوشگلی خیلی خوبه. من اگه خوشگل بودم یه کانال یوتیوب راه مینداختم یا بلاگر میشدم و پووووول پارو میکردم

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خب تو هم شروط سنگین بذارمهریه بالا طلا زیاد خونه ماشین بخواه

دارم میگم طرف اینقدر منو نمیخواد بهش گفتم به جای کل حقوق ۸۰ درصد رو خرج زندگی میکنم ۲۰ درصد برای خودم باشه گفته نمیخوان بعد من از این پرنسسعلی مهریه بخوام؟؟؟ نمیخوان منو اصلا فکر کن خودم و حقوق و جهازمو با هم و رو هم نخواستند به صرفه نبود😂

دارم میگم طرف اینقدر منو نمیخواد بهش گفتم به جای کل حقوق ۸۰ درصد رو خرج زندگی میکنم ۲۰ درصد برای خود ...

خب بگو گمشو برو

من سنتی ازدواج کنم خشتک پسرو میکشم سرش ننشو جلو چشماش میارم راستی مراسم پر و پیمونم باید برام بگیره تا قبل رفتنمون به خونه هم حق نداره دست بهم بزنه

My✨🥺

اینطور ازدواجا بدرد لای جرز میخوره چندسال مگه ادم به اون زیبایی دهه ۲۰ هست ؟۶۰ سالگیت که از قیافه بیوفتی ؟

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

همش دروغ عزیزم من همه اطرافیان زشتتتتتتتتتتت به قرآن زن دایی ام ریخت قیافه ندارهههه دایی ام مثل پروا ...

خب پس شانس ندارم 

چه خواجه علی چه علی خواجه در هر صورت خر ما از کرگی دم نداشت

هیچوقت دوست نداشتم کسی بخاطر چهرم پا پیش بذاره دوست داشتم عاشق صفای وجودم بشه و به اندازه ۴۰ یا ۵۰ سال حرف واسه گفتن داشته باشیم

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !