2777
2789

من با وکیلم درمورد شکایت صحبت کردم

تا آخرشم مصمم بودم که برم و شکایتمو ثبت کنم

ولی یه لحظه ایستادم و نگاه کردم دیدم من برای یه موجود بی ارزش که مشخص نیست چطور بزرگ شده که هیچ بویی از تربیت نبرده اینهمه پول و وقت بزارم ؟

برای همین از اینکه وقتمو برای همچین موجودی که حیف اسم خانمه روش بزارم هدر نمیدم 

ولی مطمئنم روزی جواب تمام این بی احترامی هایی که کرده رو پس میده ، نه فقط من ، چون متوجه شدم به کاربرهای زیادی توهین کرده

خلاصه من همیشه تو اتاقم آشغالا و چیزای بیهوده رو حذف میکردم ، الانم تو واقعیت همین کارو میکنم

خدا خودش جواب این کاربرو میده ..

بحث بحثِ ارزش داشتنه که حتی در حدی نمیبینمش اینهمه وقت بزارم ، این بیچاره رو خدا زده من دیگه نمیزنم

* دوستان اگه در جریان نیستید میتونید تاپیک من معلممشو بخونید تا ببینید چه ... ای هست 

کسی که کل حرفا و ذهنش حول محور نسائل جن‌سی و فحشای رکیک‌‌‌ میچرخه مشخصه در کودکی و بزرگسالی صحنه های خوبی ندیده 😊

ای کاش نی نی یار این کاربرو تعلیق دائم میکرد تا حداقل سایت از وجود آلوده کاربریش پاک بشه

@خوش__خبر‍  

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشتباه میکنی ماها موظفیم چهاربار پوزه چنین افراد وقیحی ب زمین بمالیم ک بشینن سرجاشون و ب چهارنفز دیگ ...

دقیقا 

خیلی حیفم میاد

ولی بزار انقد پاچ ه بگیره تا خسته شه

درسته بدمون میاد باید بشونیمش سر جاش ولی روح خودش در عذابه

شاید باورت نشه من بچمو پارسال حامله بود این تیک بارداری رو فعال کرده بود با یکی بحثم شد در اومد بم گفت انشالله بچه ات عقب افتاده در بیاد

باورت میشه؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
شاید باورت نشه من بچمو پارسال حامله بود این تیک بارداری رو فعال کرده بود با یکی بحثم شد در اومد بم گ ...

وای 😐😐

خدایا اینا چه دل سیاهی دارن

این دسته از اون بیچاره هایین که روح بزرگی ندارن

جوابشونو میگیرن ان شالله ، مطمئن باش انقد تو زندگیشون بدبختی دارن که میخوان اینطوری خودشونو خالی کنن

شاید باورت نشه من بچمو پارسال حامله بود این تیک بارداری رو فعال کرده بود با یکی بحثم شد در اومد بم گ ...

😑😑😑😑

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐