2777
2789
عنوان

با وکیلم درمورد شکایت از یه کاربر اینجا صحبت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 113 پست
ولی نمیدونم دلیل اینکه تو و کاربرهای دیگه توی تاپیکبهش طعنه زدید چی بود

سر یه تاپیک دیگه بود

حرفایی میزد که به زنها کلا توهین بود

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا من کاری به حرفای اون ندارم توجیهی هم نداره اما شما چرا یهو بی دلیل پریدی بهش که اون جوابتو اینج ...

سر یه تاپیک دیگه بود موضوعشم متفاوت بود

من چیز بدی گفتم که اون پاچه گرفت ؟! صفت خانوادگیشو نسبت داد

انقدر این موجود واست بی ارزشه که وکیل گرفتی برای شکایت؟

انقدر این موجود واست بی ارزشه که کلی طومار نوشتی درموردش؟

انقدر این موجود واست بی ارزشه که تگش می‌کنی و درخواست تعلیقیشو داری ؟

سر یه تاپیک دیگه بودحرفایی میزد که به زنها کلا توهین بود

عزیزم من این کاربرو خیلی دیدم کلا مدلش همینه ولش کن و رد شو توی مجازی حرفا پشیزی مهم نیست 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
انقدر این موجود واست بی ارزشه که وکیل گرفتی برای شکایت؟انقدر این موجود واست بی ارزشه که کلی طومار نو ...

هرچیزی باید عاقبتی داشته باشه

بی جواب بزارم ؟

بی ارزش یعنی همین که دلم نمیاد وقتمو واسش بزارم

اینجا دیونه زیاده

من تازگی عمل ترمیم واژن داشتم

یه نفر دیگه م تازه عمل کرده بود تاپیک زده بود

کلی اطلاعات مفید رد و بدل کردیم

دکترش قرص و پماد ترمیمی اصلا نداده بود

چند نفر دیگه م اومدن اطلاعات گرفتن میخواستن این عمل رو انجام بدن

تا اینکه یه خانم ۵۰ به بالا اومد به فحش کشیدمون که شما بی حیاها اومدید لنگ تون رو وسط سایت فلان کردید

واسه مون گزارش زد تاپیک ترکید

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

وای 😐😐خدایا اینا چه دل سیاهی دارناین دسته از اون بیچاره هایین که روح بزرگی ندارنجوابشونو میگیرن ان ...

خدا براشون به خیر کنه با این دل سیاهی که دارن من برا بچه دشمنممم بد نمیخوام و میگم خار تو پایه هیچ بچه ای تو دنیا نره

یک سال از حرف اون آدم گذشته ولی هر وقت یکی بحثی باز میکنه یاد حرفش میفتم که گفت ان شالله بچه ات عقب افتاده در بیاد اصلا تعجبم از اینه چطور زبونش سنگین نشد خواست چنین چیزی بگه🙂💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
دقیقا خیلی حیفم میادولی بزار انقد پاچ ه بگیره تا خسته شهدرسته بدمون میاد باید بشونیمش سر جاش ولی روح ...

من یه همسایه وقیح داشتم ب حدی اسیب دیدم ک دیگ از خونه م فراری بودم دیگ رفتم معترض شدم فک کن رفت بجای من اون شکایت کرد خلاصه شوهرم رفت اونجا و تحقیق کردن از همسایه ها متوجع شدن برعکس بوده و تهمت زده ما تصمیم گرفتیم اعاده حیثیت کنیم ولی دیگ تاریخ مستاجری اونجا برامون تموم شد و دیگ گفتیم ما داریم میریم سر خودمون درد نیاریم ولی یعدش متوجه شدم با سه تا همسایه دیگ بعد ماهم اسیب های بعدی زده چون خودش مالک بود بقیه مستاجر و هرکس تاریخش تموم میشد میرفت و خودش بیستر درگیر نمیکرد اصلا یجوری شده عذابن این زنوشوهر برا بقیه و خودشون صاحب اختیار همه جی میدونن و من الان میگم اگر همین چهارنفر ادامه داده بودیم ب شکایاتمون دیگ این براش درس عبرت میشد نه اینکه هس وقیح تر بشه بگه هرکار کنم هیچی نمیشه بیشترش کنه

اینجا دیونه زیادهمن تازگی عمل ترمیم واژن داشتمیه نفر دیگه م تازه عمل کرده بود تاپیک زده بودکلی اطلاع ...

خدایا 😐😂

خدا شفاشون بده