2777
2789
عنوان

با وکیلم درمورد شکایت از یه کاربر اینجا صحبت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 113 پست
وای منم اینجوریم😂💔خیلی دوست دارم عملای زیبایی، یه پام تو کلینیکه یه پام ارایشگاه،لابیاپلاستی کردی؟ ...

لابیا پلاستی هتووووز نه ولی کاملا تو برنامه ام هست

ژل لب چونه بینی مو تابستون دارم میرم عمل کنم مو و مژه ام اکستنشن عه، هایفو غبغب و بوکال فت و پلاستی و لیفت شقیقه از برنامه های بعد18عههه

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

لابیا پلاستی هتووووز نه ولی کاملا تو برنامه ام هستژل لب چونه بینی مو تابستون دارم میرم عمل کنم مو و ...

اهان خوبه عزیزم مبارکت باشه, لیفت شقیقه رو الان هم میتونی انجام بدی هم با تزریق بوتاکس هم با جراحی، محدودیت سنی نداره

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهان خوبه عزیزم مبارکت باشه, لیفت شقیقه رو الان هم میتونی انجام بدی هم با تزریق بوتاکس هم با جراحی، ...

بوتاکس تزریق کردم فرقی نکرد عزیزم فقط سنگینی رو پیشونیش موند برام مرسی همچین شمااا🎀🤍

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

بوتاکس تزریق کردم فرقی نکرد عزیزم فقط سنگینی رو پیشونیش موند برام مرسی همچین شمااا🎀🤍

اهان هرجور خودت صلاح میدونی. موفق باشی عزیزدلم 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اسی اینجارو جدی نگیر من یه بار تایپیک زدم و از بدی های دنیا گفتم و به کاربرا گفتم دلم مرگ میخواد و دیگه دنیا قشن‌گ نیست چون تازه سقط کرده بودم و افسردگی داشتم یهو یکی گفت حالا که انقدر مرگ مرگ میکنی ایشالله بمیری و روبان سیاه بزنن گوشه ی عکست

اسی اینجارو جدی نگیر من یه بار تایپیک زدم و از بدی های دنیا گفتم و به کاربرا گفتم دلم مرگ میخواد و د ...

وااااای خدایا ادم شاخ در میاره از شنیدن این حرفا 😐😐

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽