2777
2789
عنوان

خوردن لتروزول

99 بازدید | 8 پست

من تازه این ماه اقدام به بارداری کردم ولی دکترم میگه چون سنت 35 هست باید لتروزول بخوری زودتر حامله بشی فرصت نداری...خیلی ناراحت شدم..چون به نظرم یه چند ماهی اقدام کنم اگه نشدم بعدش بخورم میترسم بدتر سیستم بدنمو بریزه بهم  این داروها...به نظر شماها چیکار کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا نباید وایستاد تا خود بخود بشه؟؟

الكي وقت تلف كردنه چون من ازدكترم خواهش ميكنم بده شما نميخواي انشالله زودتر نتيجه بگيري ولي تاحالا بيبي چكت منفي نشده بفهمي چي ميگم

😎😎
خوب چرا نباید وایستاد تا خود بخود بشه؟؟

خب چون سنت بالاست و جز بارداری پر خطر محسوب میشه اگر بخوای صبر کنی شاید تا یکسال طول بکشه و نه ماهم بارداریته سنت خیلی میره بالا.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

کاملا حق با دکتره 

حتما حرفشو گوش کن 

چه دکتر خوبیه الکی وقتت رو تلف نکرد

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

من همش دعا میکنم دکترم برام بنویسه این قرصو ولی نمیده  ولی ایندفعه برم پیشش میگم یا امپول بده یا کلومیفن یا لتروزل اینا بده خستههههه شدم دیگه

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
چند ماهه اقدام کردی نشده؟؟ مشکلت چیه؟؟ 

هشت ماه تنبلي دارم يه كم حتي ميگم به همسرم ازمايش بده ميگه لازم نيست كلي غر ميزنه چرا عجله ميكنه بارداري يه اتفاقه واين حرفا من مامانمم با دارو باردار شده سيستم پريود وبدنيمون عين همه ولي باز نميده منتظرم جواب چكاپم بياد يه دكترديگه وقت بگيرم

😎😎