2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست
خواست خدا بوده دیگه.منم چشمم انحراف داره نمیتونم ازدواج کنم ولی راضیم به رضای خدا.  انشاالله غ ...

انحراف چشم که عمل میشه درست میشه چرا عمل نمیکنی؟؟

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی  عزیزم💚💚 ان  شاءالله مشکلات تو هم حل بشه😘

فدات❤❤❤

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
روشنک جان مشکل کروموزمی داشتی؟؟؟؟؟؟

نه.

رودم مشکل داشته.

ولی نمیدونم چه ربطی به رحم و اینا داشته.

میخواسته عملم کنه به مامانم اینا گفته که باید اونم دربیاریم.

یعنی اگه مشکل روده نداشتم الان رحم و تختدان هم داشتم.

مشکل کروموزوم و رحمی و کیست و اینا نبوده

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
خانوادش نمیدونن. هیچوقتم قرار نیست بدونن که از قبل میدونستیم. ولی شوهرم تو قرار اولی که با هم حرف ز ...

اوف این حرفت یخورده منو ترسوند.نمیدونم عزیزم چیز بی اهمیتی نیس تجربه من میگه مدرد طاقت نداره 

خواست خدا بوده دیگه.منم چشمم انحراف داره نمیتونم ازدواج کنم ولی راضیم به رضای خدا.  انشاالله غ ...

چرا نمیتونی ازدواج کنی اینقدر علم پیشرفت کرده اصفهان و تهران بهترین دکترا رو دارن و مشکلت برطرف میکنن انشاءالله. ... و به امید خدا یه ازدواج خوب هم میکنی توکلت به خدا عزیزم

حیف جواب نمیده وگرنه من قصد کمک دارم

ببخشید عزیزم اگه دیر جواب میدم.

به خدا من صفحه چهارم.

دارم تند تند مینویسم.

من اصصصصصلا مشکل ژنتیکی و هورمونی و اینا ندارم.

فقط بخاطر پیچیدگی روده مجبور شدم عمل کنم، و دکتر هم تو اون عمل مجبور بوده رحم و تخمدان منو دربیاره.

و خب بدون رحم و تخمدان هم که نمیشه بچه دار شد

چرا نمیتونی ازدواج کنی اینقدر علم پیشرفت کرده اصفهان و تهران بهترین دکترا رو دارن و مشکلت برطرف میکن ...

اره اتفاقا یکی از دوستان شوهرم این مشکل رو داشت اومد تهران عمل کرد انحراف چشمش خوب شد اتفاقا یکماهه که عقد کرده 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
من الان هشت ساله منتظرم که بچه دار بشم پلی کیستیک هستم و یه بارداری طبیعی ولی خارج از رحم داشتم که ل ...

ان شالله که به زودی خدا یهت یه بچه ی سالن و تپل مپل میده‌.

ناانید نباش.

تو هنوز جای امیدواری داری

انحراف چشم که عمل میشه درست میشه چرا عمل نمیکنی؟؟

دوبار عمل کردم دیگه درست نمیشه چون اولین باری که عمل کردم زیر یک سال بودم شدم موش آزمایشگاهی دکتره خراب کرد چشمم رو دفعه دوم هم هشت سالم بود چشم سالمم رو عمل کردن تا با اون خرابه هماهنگ بشه چون چشم خرابم توانایی دوباره عمل شدن نداشت.

الان هم افتادگی پلک دارم هم چشمام تا به تاست. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
😞😞😞 میتونین بچه از پرورشگاه بیارین خب

الان که اصلا عروسی نکردیم.

ولی کلا من مشکلی ندارم.

فقط میترسم شوهرم بعدا نظرش عوض شه و تنهام بزاره.

ان شالله که به زودی خدا یهت یه بچه ی سالن و تپل مپل میده‌. ناانید نباش. تو هنوز جای امیدواری داری

جای امید دارم ولی خیلی روزا دلم میگیره شوهرم پسر یه دونس اصلا به روم نمیاره نه خودش نه خانوادش ولی باز حرف از همه جا به گوشم میرسه وخیلی چیزای دیگه که غصه میخورم