2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست
مشکل از شوهرمه 

ان شالله شوهرتون درمان میشن به امید خدا...

فقط تنهاش نذاریدا...

گناه داره.

به خدا دست خودش نبوده...

مثل من که دست خودم نیست.

هرچند ما طنا کم پیش میاد که انقدر بی رحم باشیم.

معمولا مردا زتا رو تنها میزارن

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله شوهرتون درمان میشن به امید خدا... فقط تنهاش نذاریدا... گناه داره. به خدا دست خودش نبوده. ...

اره واقعا

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
الان که اصلا عروسی نکردیم. ولی کلا من مشکلی ندارم. فقط میترسم شوهرم بعدا نظرش عوض شه و تنهام بزاره ...

نه عزیزم اگه الان قبول کرده  اونقدر عاشقت هست  که تا اخرش پات وایسته😘

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
وای عزیزم😩😫😭😖😲.با اینکه حس میکنم ادمی هستی ک کم نمیاری ولی ی کوچولو ترس تو دلت هس میخوام بگم ک ...

نمیدونم.

اخلاق شوهرم‌بیسته.

ولی خب الان اینجوریه.

سنشم کمه. ۲۳ سالشه.

میترسم در آینده حسرت دیدن بچه ی دیگران، باعث بشه که عوض بشه و بگه بچه ی خودمو میخوام

من همیشه میگم خدا کنه هر کی بچه دار نمیشه مشکل از شوهرش باشه که نتونن بکوبن سر زن بیچاره

نه خدا نکنه از شوهرش باشه مشکل مرد سختتر حل میشه و مردها گناه دارن من دلم واسشون میسوزه 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
نمیدونم در این مورد تا حالا نشنیدم که به خاطر روده رحم و تخمدان بردار ن ولی حتما به یه فوق تخصص زنان ...

الان هیچ مشکلی ندارم عزیزم.

هورمونام درسته.

زیر نظر دکتر غدد هستم.

ففط جای یه رحم و تخمدان تو شکمم خالیه

چرا نمیتونی ازدواج کنی اینقدر علم پیشرفت کرده اصفهان و تهران بهترین دکترا رو دارن و مشکلت برطرف میکن ...

اینجا خیلی بهم سرکوفت میزنن واسه چشمم و اینکه همه با ترحم بهم نگاه میکنن مشکل کمی نیست زیبایی آدم به چشماشه اونم دختر. 

یه آدم از خدا بی خبری به خواهرم گفته بود این اگه چشماش سالم بود من میگرفتمش برای پسرم میترسم بگیرمش دوسال دیگه پسرم بگه من عقلم نمیرسید شما چرا اینکارو کردین.وقتی این حرف به گوشم رسید خیلی دلم شکست آه کشیدم الان چندساله اون پسر ازدواج کرده و زنش بچه دار نمیشه مادره با این حرفش دلم رو شکست خدا گذاشت تو کاسه شون. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اصلا بلاخره یه روزی نتیجه میگیریم ۵سال دیگه ۱۰سال دیگه..

ان شالله عزیزم.

ان شالله به همین زودیا بیای اینجا تاپیک بزنی و بگس بعد از این همه وقت بچه دار شدم...

نمیدونم. اخلاق شوهرم‌بیسته. ولی خب الان اینجوریه. سنشم کمه. ۲۳ سالشه. میترسم در آینده حسرت دیدن ...

عزیزم ببخشید میپرسم ، شما ک میگی اونا رو در اوردن تمایلی هم به رابطه زناشویی داری؟

چون اینم خیلی مهمه تو زندگی

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
اینجا خیلی بهم سرکوفت میزنن واسه چشمم و اینکه همه با ترحم بهم نگاه میکنن مشکل کمی نیست زیبایی آدم به ...

آخییییییی عززززیزززززم تو هم خدا رو داری نا امید نباش انشاالله یه شوهری میکنی که واسه سیرتت بخادت نه صورتت

خدا بزرگه عزیزم به یه دکتر دیگه هم سر بزن تو تهران و اصفهان 

دفعه دوم تهران عمل کردم.  

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄