2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست
عزیزم اینجوری فکر نکن. خواهش میکنم یه سر پیش این دکتره بیا. به خدا ضرر نداره امتحانش.

میدونی تا الان چند نفر به من آدرس دکتر دادن پدر و مادرمم خسته شدن اونا هم دیگه کم آوردن فقط امید الکی بهم میدن هرروز میگن چشمات بهتر شده چشمات قشنگ شده چشمات درست شده ولی از درون داغونن.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
عزیزم من کلینیک نور تهران اومدم ولی اونجا هم ناامید شدم. چند سال پیش یه دختربچه کوچولو دیدم چشماش ا ...

منم کلینیک نور رفتم.

میشناسم.

ولی این دکتر کل کلینیک‌نور رو میزاره تو جیبش.

من‌نمیدونم مشکلت پیه.

فقط میدونم خیلی از نا امیدا رو به زندگی برگردونده این دکتر

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ده سال ازدواج کردم کلا زندگی دسمه و میدونم ک چی ب چیه تقریبا مشابه تورو داشتم بنظرمن قبل ازد ...

ممنونم عزیزم.

والا من که فکری نداشتم بکنم.

شوهرم باید فکر میکرد که میگفت فکرامو کردم.

فقط از این زمونه میترسم که میبینم مردا انقدر راحت رنگ‌عوض میکنن

منم کلینیک نور رفتم. میشناسم. ولی این دکتر کل کلینیک‌نور رو میزاره تو جیبش. من‌نمیدونم مشکلت پیه. ...

حرفت بهم امید داد کل کلینیک نور رو میذاره تو جیبش. 

هروقت برات زحمت نبود آدرس و شماره اش رو بهم بده خدا خیرت بده. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
بدبختی اینه نور چشمم هم کمه همین الانشم چشمم داره اذیت میکنه. میشه اسم دکتر رو بگی؟؟؟ 

دکتر عباس باقری.

02126132699

02126120953

نمیدونم‌کدومش درسته.

دوتاشک بگیر.

روزای زوج هستن

ممنونم عزیزم. والا من که فکری نداشتم بکنم. شوهرم باید فکر میکرد که میگفت فکرامو کردم. فقط از این ...

من خوبیتو میخوام سعی کن اونو بشناسی و مزه دهن خونوادشو بشناسی بعد عروسی کن الان برات زود سعی کن واس ایندت بیشتر فک کنی ماه پشت ابر نمیمونه لعنتی

روشنک جون با توجه به اینکه تو دو سالگی رحم و تخمدان درآوردی سینه هات رشد کردن ناراحت نشی عزیزم ااااا ...

آره رشد کردن.

ولی نه خیلی بزرگ.

ولی کوچیک غیر عادی هم نیست.

پریود هم‌نمیشم.

نه عزیزمه ناراحتی ای؟؟

بپرس.

دکتر عباس باقری. 02126132699 02126120953 نمیدونم‌کدومش درسته. دوتاشک بگیر. روزای زوج هستن

مرسی عزیزم خدا خیرت بده.نت هم اسمش رو سرچ کردم آورد معلومه که دکتر خوبیه ولی از آشناهای شما کسی پیشش رفته؟؟؟ 

من خوبیتو میخوام سعی کن اونو بشناسی و مزه دهن خونوادشو بشناسی بعد عروسی کن الان برات زود سعی کن واس ...

مزه ی دهن الانشو میدونم اینه که میگه تز پرورشگاه

یا رحم اجاره ای...

من الان میشناسمش.

ربطی به عروسی نداره.

میترسم مرور زمان بعد از ۱۰ سال روش تاثیر بذاره.

بخاطر حسرت خوردن.

نمیتونم تا ۱۰ سال دیگه عقد بمونم که.

خانوادشم نمیدونن.

قرار هم نیست هیچوقت بفهمن که ما از قبل میدونستیم.

مهم هم نیست واسم.

اونا دورن.

اذیت نمیشم از طرف اونا

بعد از مصرف دارو رشد کردن

کلا از بچگی‌یه قرصی میخورم.

به عنوان پریود شدن و نشدنه.

اسمش ایگوئینه.

ولی دارویی برای رشد سینه و اینا نخوردم.

آخه مشکل اونجوری نیست که.

فقط تجهیزاتشو کندن بردن