2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست

داییم بعد از بیست سال

خالم بعد از هشت سال

عموم بعد از ده سال

پسرخالم بعد از پنج سال

خودم تا الان ۵سال شده، تا ببینم کی نتیجه میگیریم.

زندگیمون خوبه مشکلی نداریم، فقط حرف مردم اذیتمون میکنه

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمین هروقت کسی برام دعامیکنه بغض میکنم وچشام پزاشک میشع

خدا گاهی صبر آدمها رو امتحان میکنه گاهی به صلاح نیس...به قلب شکسته ت خدا رو امشب قسم میدم ۹۸ بهت تو بغلت باشه عزیزم

خدایا شکرت 
مثلا چطوری؟

واقعا نشنیدین ک بچه مرد به زندگی محکمتر میکنه.اینایی ک دوروبرم میبینم.بهونه مردا و خونوادشون بچس بنظرم خیلی بد ک ادم پیش شوهرش ضعف داشته باشه ایشالا خدا به هرکی نداره بده هرکی هم داره واسش نگهداره

واقعا نشنیدین ک بچه مرد به زندگی محکمتر میکنه.اینایی ک دوروبرم میبینم.بهونه مردا و خونوادشون ...

چرا شنیده بودم و پشت سرشم شنیده بودم این حرفها صحت نداره. فکر می کردم تاریخ مصرف این حرفها تموم شده.

مردی که به قول شما رام نیست با بچه بدتر هم میشه.

بچه دار نشدن هم ضعف نیست.

٩سال ازدواج كردم   خسته است   روح و جسمم   ولي به روي خودم نميارم كسي متو ...

خب شما انید به درمان دارید.

ول نکنید تو رو خدا...

درمان کنید.

ان شالله که بجه داری میشید.

شوهرتون حسرت نمیخوره؟؟؟

مشکل از شماست؟

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
داییم بعد از بیست سال خالم بعد از هشت سال عموم بعد از ده سال پسرخالم بعد از پنج سال  خود ...

گور بابای حرف مردم...

خودتون رومیگم...

به پرورشگاه فکر نمیکنید؟

منم شش ساله منتظرم افسوس وصد افسوس دوروبرم همه بچه دارشدن جز من افسوس کسی حرف دل منو نمی فهمه افسوس افسوس خدایا روزی هزار بار افسوس 

کاشکی اين روزها تموم بشه 
چرا شنیده بودم و پشت سرشم شنیده بودم این حرفها صحت نداره. فکر می کردم تاریخ مصرف این حرفها تموم شده. ...

خدا لعنت کنه خونواده های بی دردی ک اینو ضعف میدونن و میکنن تو سر عروس بدبخت.خیلی دلم میگیره از اینجور ادما واقعا دلم میشکنه من خودم تجربه یجور دیگشو داشتم خیلی بد خدایا ایشالا ک ابرو بندت دس خودت حفظباشه نه خلق تو

منم شش ساله منتظرم افسوس وصد افسوس دوروبرم همه بچه دارشدن جز من افسوس کسی حرف دل منو نمی فهمه افسوس ...

ن میفهمم.

رفتار شوهرت باهات خوبه؟؟؟

مشکل از خودته؟