2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی آمین یعنی میشه ی روزی معجزه بشه توزندگیم شوهرم آزواسپرمی هست

سلام دوستم  من امروز فهمیدیم شوهرم آزو اسپرم.  انقد گریه کردیم هر دومون.  تا حالا اشک و بغض شوهرمو ندیده بودم.  الان انقد سرم درد میکنه گریه کردم. امروز رفت پیش فرامرز فرهی. بهش گفته باید دوباره تکرار کنی. 

شما چند وقته میدونین؟ و چه درمانی بهتون گفتن؟ 

ن میفهمم. رفتار شوهرت باهات خوبه؟؟؟ مشکل از خودته؟

اره... ولی کاش خوب نبود کاش طلاقم می داد کاش پرتم می کرد از زندگیش بیرون خونه ای که بچه توش نیست به چه دردی می خوره هر موقع همه خانواده شوهرم جمع میشن همه کار هارو من باید انجام بدم چون بقیه بچه دارن من ندارم 

کاشکی اين روزها تموم بشه 
من هموز عروسی نکردم عزیزم. ولی ربطی به سنم نداره. از دو سالگی میدونم که بچه دار نمیشم. هیچوقت، از ...

چرا رحم نداری?چرا ازدواج کردی دوس داشتی ی عده نادون منت بزارن سرت وای خدا قلبم دردمیگیره بخاطر خلق بی درد تو اه لعنت ب این بی عدالتی

من هموز عروسی نکردم عزیزم. ولی ربطی به سنم نداره. از دو سالگی میدونم که بچه دار نمیشم. هیچوقت، از ...

تو هم میتونی بچه دار بشی به جای پیوند خونی پیوند روحی برقرار کن.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
منم شش ساله منتظرم افسوس وصد افسوس دوروبرم همه بچه دارشدن جز من افسوس کسی حرف دل منو نمی فهمه افسوس ...

من میفهمم منی که جاری های بعد از من که شوهراشون از شوهر من کوچکترن و بچه دار شدن زود، میفهمم چی میگی. وقتی که هی مهمونی فلان و بهمان میگیرن برا بچه شون وقتی که هی تولد میگیرن وقتی باید هی کادو بدی برا دندونی و ویارونه و سیسمونی بینشون و یکسالگی و دوسالگی و.. 

وقتی تو فامیل شوهر همه از تو کوچکترها بچه دار شدن یا الان حامله آن میفهمم چه زجریه

امنوره داری؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
 چرا رحم نداری?چرا ازدواج کردی دوس داشتی ی عده نادون منت بزارن سرت وای خدا قلبم دردمیگیره بخاطر ...

منت بذارن سرم واسه چیزی که دست خودم نیست؟؟؟

من گل میگیرم اون دهنو...

تنها چیزی که نگرانم میکنه، علاقه ی شوهرم‌به بچه است.

رنه تو اولین حرفامون بهش گفتم که بچه دار نمیشم، و گفت کا مشکلی ندارم.

ولی خب مرده... نمیشه مطمئن بود که ۱۰ سال دیگه هم هیمنجوری باشه.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.