2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست
منت بذارن سرم واسه چیزی که دست خودم نیست؟؟؟ من گل میگیرم اون دهنو... تنها چیزی که نگرانم میکنه، عل ...

پس پرورشگاه واسه چی هست این همه فرشته ی کوچولو اونجا هستن حسرت پدر و مادر رو دارن یکیش که سهم شما میشه،نمیشه؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اره... ولی کاش خوب نبود کاش طلاقم می داد کاش پرتم می کرد از زندگیش بیرون خونه ای که بچه توش نیست به ...

عزیزم. نگو تو رو خدا...

یعنی انقدر سخته...

یعنی من باید تا آخر عمرم کنج خونه میشستم؟؟؟؟

چون خدا نمیخواد مادر بشم، نباید زن هم بشم؟

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منت بذارن سرم واسه چیزی که دست خودم نیست؟؟؟ من گل میگیرم اون دهنو... تنها چیزی که نگرانم میکنه، عل ...

عزیزم تجربه ݭابت کرد ک مردا کم طاقت ترین موجود روی زمینن الان شاید بگه اره و هرچی تو گفتی ولی یروزی شاخ میشن بخدا خودم دیدم ک میگم نمیدونم ایشالا ک شوهرت فرق کنه با همه ولی اینو بدون هرچی باشه اونا خونواده ادم نیسن ک دل بسوزن کم پیش میاد ک اذیت نکن ولی ایشالا ک خدا دری دیگ برات باز کنه و خیرشو ببینی غصه نخور لابد ی حکمتی هس

عزیزم. نگو تو رو خدا... یعنی انقدر سخته... یعنی من باید تا آخر عمرم کنج خونه میشستم؟؟؟؟ چون خدا ن ...

نمی دونم عزیزم چی بگم ولا من خسته ام خسته منم مطمئنم تا زنده ام بچه دار نمیشم 

کاشکی اين روزها تموم بشه 
از کجا میدونی اخه از الان ب خودت تلقین نکن

عزیزم تلقین چیه؟؟؟

من الان باکره ام.

عروسی نکردم که.

دکتر گفته.

الان نه.

۲۰ سال پیش.

رحم و تخمدان و همه اینا رو درآورده.

چیزی ندارم که بتونم باهاش بچه دار بشم

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
با کی؟؟؟ منمشکلی ندارم. ترسم از شوهرمه

با یه بچه بی سرپرست پیوند روحی برقرار کن یعنی مامانش شو بیارش تو دامنت بزرگش کن.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
عزیزم تلقین چیه؟؟؟ من الان باکره ام. عروسی نکردم که. دکتر گفته. الان نه. ۲۰ سال پیش. رحم و تخم ...

😢😢😢 خیلی ناراحت شدم..

اخه چرااا ؟

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد