2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب تو هیئت چیشد

821 بازدید | 47 پست

چندسال هست این جایی ک ما میریم هیئت برگزار میشه اکثر اونایی رو هم ک میان میشناسیم یا دوستیم یا فامیل....چقدر من از این هیئت پیش دوستم تعریف کردم گفت دوست دارم بیام گفتم بیا

دیشب هنوز یکساعت مونده بود به پایان مراسم به من زنگ زد گفت پشت در هستم ولی در بسته‌اس گفتم مشکلی نیست میگم بهشون درو باز کنن.رفتم پیش خانمه گفتم میشه درو باز کنی دوستم پشت دره خیلی رک گفت نه نمیشه در قفله کلید هم پیشم نیست! منم زنگ زدم ب دوستم گفتم اینقدررر ناراحت شد گفت قسمت نبوده حتما ولی بهش بگو در قفل نبوده شما نخواستید مارو راه بدید

وقتی برگشتم به شوهرم گفتم زنگ زد به بانی هیئت ماجرا رو گفت بعدم گفت کارتون خیلی زشته بخاطر دوتا پرس غذا درو میبندید اینجوری رفتار میکنید....

واقعا خیلی بهم برخورد و واقعا برا دوستم ناراحت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید دیگه ظرفیت نداشته

جا بود و راه ندادن؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

عزیزم من حس بد شمارو درک میکنم

ولی اونا هم باید نظم جلسه رو حفظ کنن، اگه در باز باشه ، آخر روضه جمعیت زیادی هجوم میاره واسه گرفتن شام و واقعا هرج و مرج میشه

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

طبیعیه 

همه جا همینه

چون موقع غذا ک میشه همه یهو میان، در رو از قبل میبندن ک غذا ب اونایی ک توی مراسم هستن برسه

اتفاقا کار درستیه بنظرمن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

طبیعیه همه جا همینهچون موقع غذا ک میشه همه یهو میان، در رو از قبل میبندن ک غذا ب اونایی ک توی مراسم ...

بابا چندساله ما این هیئت میریم اصلا از این خبرا نبود ک درو ببندن 

بعد هم واقعا هنوز تایم بود تا پایان مراسم....