2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب تو هیئت چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 47 پست

دوستت باید همون ساعتی که شروع می‌شد میومد نمیشه که در و برای همین یکنفر باز کنه اسمش دوتا غذاست برای این خانم باز میکرد مجبور می‌شد برای همه همینکارو بکنه دیگه قانونی نبود هرجا قانونی داره

نمیدونم شایدم ترسیدن در و باز کنن جمعیت بیشتر بیان داخل و غذا کم بیاد خدا میدونه چرا در و باز نکردن

بابا کسی پشت در نبود اصلا این بنده خدا دوست من فقط بود درو باز نکردن براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من حس بد شمارو درک میکنمولی اونا هم باید نظم جلسه رو حفظ کنن، اگه در باز باشه ، آخر روضه جمعیت ...

منم درک میکنم

قبلا این هیئت جای دیگه مراسم برگزار میکرد مثلا یه ربع مونده بود به پایان مراسم درو میبستن شروع میکردن به پذیرایی نه از یکساعت مونده....

بابا چندساله ما این هیئت میریم اصلا از این خبرا نبود ک درو ببندن بعد هم واقعا هنوز تایم بود تا پایان ...

چون قدیما مردم اینجوری نبودن...

الان مردم بدجنس شدن...

نزدیک خونه یه مدرسه هست ک مراسم میگیره  موقه شام هرررررچی لات و لوته  از پارک کنارش  میان میریزن ک غذا بگیرن

خب بایدم در بسته باشه ک مهمونای مجلس غذا بهشون برسه دیگه 

شما خودت دوس داری ۲ ساعت بشینی  بدون غذا برگردی خونه؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خب دیر اومده، باید با شما هماهنگ میکرد که اگه دیر بیاد راه میدن یا نه.

راه میدادن قبلا جای دیگه بود یه ربع مونده به پایان مراسم درو میبستن الان امسال اینجا برگزار میکنن از نصف مراسم درو میبندن

راه میدادن قبلا جای دیگه بود یه ربع مونده به پایان مراسم درو میبستن الان امسال اینجا برگزار میکنن از ...

شاید دیگه ظرفیت ندارن، 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بنظرم گار شما خیلی اشتباه بوده بعد ب بانی زنگ زدید اونا اندازه اون تعداد غذا درست گردن

من و شوهرم از بانی‌های اصلی این هیئتیم و هرسال سه شب رو کامل ما شام میدیم و خرج میکنیم

اون کسی که دیشب شام داد و غذا برا اون بود به اندازه ۲۰۰ پرس غذا اضاف اورد و فقط ۸ پرس غذا به شوهر من داده بود !!!( شوهر منم نگرفته بود گفته بود من یه دونه خودم کافیه بقیه رو راه بدید و غذای زیادی ب من ندید) 

من از این قضیه ناراحتم

کاش پولی که خرج این هییتا میشه الکی به هدر میره 

خرج آدمایی میشد که به خاطر نداشتن یه دارو میمیرن 

هیچ کس هم تو اون هیئت به اون غذاها نیاز نداشته فقط‌هدر رفت پول و منابع غذاییه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

من خودم چندسال بانی بودم

به من میگفتند 16 دیس سالاد بیار

بعد 12تا دیس میاوردن سر سفره

بقیه میرفت آشپز خونه وو...

یه سری دیدم 

یه نفر دیس سالاد گذاشت هرو قابلمه میبره خونشون

خیلی حرصم دراومد 

متاسفان ه سرپایی ها درسته زحمت میکشن ولی دیگه اندازه یه ماه غذا بردن به نظرم حرومه دیگه 

پس راه نمیدن غذا واسه خودشون میبرن

نه راه نمیدن غذا میدن به یه سری ادم که همیشه شکمشون سیره

بحث من کلا غذا نبود من میگم مراسم حضرت زهرا برای کسی که اینقدر غذا میپزه نباید درو ببندن باید راه بدن شاید یکی اومد از این مراسم حاجت گرفت کسی که نگران کمبود غذا هم نیست....!

کاش پولی که خرج این هییتا میشه الکی به هدر میره خرج آدمایی میشد که به خاطر نداشتن یه دارو میمیرن هیچ ...

ببین اینم درسته ولی اعتقاده دیگه

من حرف شما رو به شوهرم میزنم ولی اون معتقده ک برا اهل بیت هم باید خرج کرد...میگم درست خرج کن خواهشا نریز تو شکم یه سری ادم که همیشه شکمشون سیره

خونه فاميل من شام ميدادن همه در را رو ميبستن يه در باز بود از اون در مردم بيرون ميرن موقع رفتن بهشون غذا ميدن اگه در باز باشه همين طور ادم مياد به كسايي كه تو مراسم بودن هيچي نميرسه سال پيش  دوستم  تو مراسمي مه تو فضاي باز بود شام داد ميگفت كسايي كه تو مراسم بودن بهشون غذا نرسيد در حالي كه صدتا غذا بيشتر از جمعيت  سفارش داده بود اخر مراسم خيلي ناراحت يود 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر