2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب تو هیئت چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 47 پست

چه واویلا بازی دراوردین

خب هر هیئتی ظرفیت داره

نمیشه هر ساعتی همرو راه بدن که

واقعا نمی‌فهمین؟

متاهل و متعهد💍❤️ ماشاءالله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 خدایاشکرت به تمام خواسته هامون در کنار هم رسیدیم💚🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم چندسال بانی بودمبه من میگفتند 16 دیس سالاد بیاربعد 12تا دیس میاوردن سر سفرهبقیه میرفت آشپز خ ...

افرررین درسته

منم چندبار این اتفاق این مدلی رو دیدم یعنی غذاهایی ک ما میبردیم داخل خیلی بود یهو نصف جمعیت پذیرایی میشد میگفتن تموم شد

ببین اینم درسته ولی اعتقاده دیگهمن حرف شما رو به شوهرم میزنم ولی اون معتقده ک برا اهل بیت هم باید خر ...

با اين مراسم ها  و عزاداري ها و يا شادي تو تولدهاشون ياد اهل بيت زنده ميمونه همسرت درست ميگه اينهمه بريز و بپاش تو جامعه هست خرج بيمار را با گلريزون و جمع كردن پول همه ميشه داد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خونه فاميل من شام ميدادن همه در را رو ميبستن يه در باز بود از اون در مردم بيرون ميرن موقع رفتن بهشون ...

عزیزم درست میگی فضای باز با فضای بسته خیلی فرق میکنه

بعدم این هیئته یه جورایی مجلس خصوصی محسوب میشه گفتم پست اول اکثرا حدودا ۸۰ درصد افرادی که میان همدیگه رو میشناسیم تو این شرایط به شخصه نمیپسندم این حرکتشون رو....

[QUOTE=401640714]کاش پولی که خرج این هییتا میشه الکی به هدر میره  خرج آدمایی میشد که به خاطر نداشتن یه دارو میم ...[/QUOTE

کاش پول سفر خارج را خرج فقرا میکردن ،کاش پول بلیط های میلیونی کنسرت را خرج  دارو درمان میکردن

کاش پول مواد آرایشی ،کاش پول جراحی های زیبایی،کاش کاش کاش...

همون روضه خونگی هست بیشتر ما میگیم هیئت😂ببین همین حرفمه روضه خونگیه ۸۰ درصد افراد اونجا آشنان باهمد ...

خب بزرگوار هیئت فرق داره مثلا ما دو سه هزار پرسید غذا میدیم هیئت یعنی اون بانی پیش بینی میکنه ممکنه مردم از بیرون بیان اما یه وقت طرف اندازه صد نفر دویست نفر تدارک دیده اما در کل کارش درست نبوده 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

البته همه جا هم اینطوری نیست ما هم هئیت داریم وهم صاحبخانه وهم بانیها تا جایی که میشه به همه غذا میدن ویعضی وقتا به خادما وسرپاییها نمی‌رسه ..مگر اینکه کسی خیلی دیر بیاد یا فقط برای شام بیاد اونم میگن صبر کن اگر اضافه اومد میدن خلاصه همیشه این غذا دادن چالشه ...ولی با توجه به صحبت‌های شما کار کسایی که در رو بستن اشتباه بوده در نهایت غذا کم میومد شما غذای خودتو می‌دادی به دوستت ...هنوز یه ساعت مونده بوده ده دقیقه آخر که نیومده ...اگر مجلس اهل بیته باید سیره و راه وروششون هم تو مجلس رعایت بشه 

البته همه جا هم اینطوری نیست ما هم هئیت داریم وهم صاحبخانه وهم بانیها تا جایی که میشه به همه غذا مید ...

اخ بالاخره یه نفر حرف دل منو زد و درک کرد

دقیقاااا منم برا همین ناراحت شدم 

اصلا بحث غذا نیست بحث مراسم اهل بیته...

ان‌شاءالله که حاجت روا باشی 

التماس دعا

ماهم هئیت داریم صاحبخانه میگه بوی غذا پخش میشه حتی به همسایه بغلی ها که ه‍ئیت نیومدن غذا میده ..به نظر منم حق با شماست باید درو باز میکردن ..محرم آخر شب بود غذا داده بودیم واقعا غذا نبود یه نفر گفت بهم هرچی دارید بدید ..تبرکه بهش نون وحلوا وبیسکوئیت دادیم