2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9214 بازدید | 269 پست
اره بخاطر همين قرصاي آرام بخشخوردم كه از وسواس فكري دربيامقبل از قرصا هرشب خودمو مجبور ميكردم تمام خ ...

اسی احساس میکنم مذهبی هستی

امیر المومنین میگن گذشته، رفته اینده، نامعلومی

حال رو دریاب

تمام روانشناس ها میگن راز شادی زندگی در حال

گذشته رو شخم نزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تویی که اعتقادت اینه که اصلا سقط تو گزینه هات نیستمن برای اونایی گفتم که سقط تو گزینه هاشون هست و ...

شما عزیزم نگران نباش

کسیکه بخواد کارش رو بکنه بیکار نیست بیاد اینجا حرفای کسیو بخونه شما برای خودت تصمیم بگیر و دفاع کن

چرا فشاری میشی؟!

عنوانتون خطاب به همه بود نگفتید فقط اگه تو شرایط من هستید منم برای همون گفتم چهار تا بچه از نظر مالی ...

دقیقا و اینکه همون موقع سقط میشد بهتر نبود تا اینکه قلبش تشکیل شه و بدنبا بیاد و با زجر بمیره؟؟؟

شما عزیزم نگران نباش کسیکه بخواد کارش رو بکنه بیکار نیست بیاد اینجا حرفای کسیو بخونه شما برای خودت ت ...

خب تو هم بیکار نباش نظرات منو نخون

والا تو فشاری شدی من کاری ندارم نظر منم به تو ربطی نداره اگه نظرات ما اینجا تاثیری روی تصمیمات مردم نداره

بااینکه از تاپیک دنیا دنیا ناراحت شدمگوشه یه مکان عمومی هم نشستمخیلی خودمو کنترل کردم اشکام نریزهمتا ...

عزيزم ببخشيد حالت رو بد كردم

خواستم تجربه خودمو بگم شايد با گفتنش ديگه كسي اين حس رو تجربه نكنه حتي يك نفر هم بسه

چقدر دردناکه بعد از تحمل اینهمه سختی

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بسه بابامن سقط عمد داشتم بعد از سقط افسردگی شدید گرفتم کاش من جسارت استارتر رو داشتم

بدترین چیز برا یه مادر سقط خودش مشکل داشته باشه بمیره میسوزی ولی با سقط حس اینکه خودت بچتو کشتی همیشه باهات بعضی نمیدونم دلشون از سنگه انکار

دقیقا و اینکه همون موقع سقط میشد بهتر نبود تا اینکه قلبش تشکیل شه و بدنبا بیاد و با زجر بمیره؟؟؟

این تو نیستی که تصمیم میگیری

همون خدایی که تصمیم گرفت بندش آفریده بشه،همون خدا تصمیم میگیره چه اتفاقی بیوفته در آیندش

حالا تو فرت فرت ،جای خدا حرف بزن،کیه که بهت اهمیت بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب تو هم بیکار نباش نظرات منو نخون والا تو فشاری شدی من کاری ندارم نظر منم به تو ربطی نداره اگه نظرا ...

بله معلومه از بین اینهمه کاربر فقط تو از صفحه اول داری ساز مخالف میزنی اگه فشاری نشدی پس چیشدی الان؟!