2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب تو هیئت چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 47 پست
[QUOTE=401640714]کاش پولی که خرج این هییتا میشه الکی به هدر میره خرج آدمایی میشد که به خاطر نداشتن ...

نه عزیزم 

اینا به نیت ثواب خرج هیات میکنن 

ولی کی به نیت ثواب میره کنسرت یا میره سفر خارجی 

من‌میگم اگر میخوای ثواب کنی دل کسیو سیر کنی بده به نیازمندش ...ابنجوری به گزدن کلفتا فقط میرسه نه نیازمند واقعی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین اینم درسته ولی اعتقاده دیگهمن حرف شما رو به شوهرم میزنم ولی اون معتقده ک برا اهل بیت هم باید خر ...

ببین عزیزم درسته میگن مجلس امام حسین یا حضرت زهرارو گرم نگه دارید و هرچیزی جای خودش باشه 

ولی اخه این چجور خرج دادنیه که آدمای گردن کلفت فقط ازش فیض میبرن.....این نذری رو میتونید به صورت خشک بدید دست نیازمند بگبد مثلا به نیت حضرت زهرا یا امام حسین بوده ....

یه آدمایی میشناسم لنگ ۳۰۰ پولن یه حیواناتی هستند همون گوشه خیابون چششون عفونت کرده لنگ میزنن و به خاطر ۵۰ هزار تومن کور میشن

همه اینا ثوابه ...یاد امام حسین و حضرت زهرام زنده نگه داشته میشه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB