2777
2789
عنوان

دیشب میخواستم همه چی رو بگم ولی خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 80 پست
وا بگه وقت ندارم چاقو زیر گلوش گذاشته چن بار انجام نده تا ترک کنه رفتارش و چیزهای عجیبی میگین

شاید باورت نشه بارها گوشی رو روش قطع کرده 

و انجام نداده دوباره فردا یه مشکلی براش پیش بیاد دوباره از اول از اول 

یه آدم کنه ایه که هییییییییییچ کسی اصلا دلش نمیخواد اینو ببینه نه غریبه نه خودی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دوبار جوابش می‌دادی بار سوم جرات جیغ جیغ نداشت

من خودم زیاد نمیتونم حرص بخورم ای بی اس دارم گلاب به روتون شکمم شل میشه 

جدیدا هم طپش قلب های بدی میگیرم ترجیح میدم باهاش بحث نکنم زیاد چون یه سلیطه ایه که لنگه نداره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا ۴تا بچه قد ونیم قد داره ما خرج تغذیه مدرسه میدیم تازه هر جا میشینه میگه خانواده م برام کاری نکر ...

یا خدا چهارتااااااا

چقدر بیشعوره البته معذرت میخواما

همیشه کاری کنید که قهر کنه 

والا یکمم بره سمت خانواده شوهرش

وا..منو یکی از خواهرام گاهی هوسه دستپخته مادرمو میکنیم همه چی با خودمون میبریم پیشش یه صبح تا عصر می ...

دقیقا مثل خواهرشوهر منه یعنی از یه بطری نوشابه خالی هم تو خونه باباش نمیگذره برمیداره و میره

خود آزمایشگاه هم گفت میتونید دوباره آزمایش رو تکرار کنیدولی از الان بگم جوابش با درصد بالا همینهخودم ...

درکت میکنم سخته ولی راه زیاد هست...از خوده دکترا مشورت بگیر خیلیا هستن که دیگه اگر طبیعی نشه باردار بشن و همه‌ی راه‌ها رو برن و نه بشنون... از اسپرمه اهدایی استفاده میکنن و خانم بچه دار میشه دیگه حداقل میشه صدای این قضیه رو درنیورد و بینه دونفر باقی بمونه تا ملته همیشه در صحنه حرف و حدیثش نکنن و آرامشتون حفظ بشه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
وا..منو یکی از خواهرام گاهی هوسه دستپخته مادرمو میکنیم همه چی با خودمون میبریم پیشش یه صبح تا عصر می ...

هر چهارشنبه برنامه قلیه ماهی رو داره 

هر روز هفته بچه ببر مدرسه بچه بیار مدرسه .منو برسون آزمایشگاه. منو ببر مدرسه جلسه هست .منو ببر بازار خرید دارم و...

هر روز هفته ۳تا بچه درس بده تکلیف حل کن امتحان بگیر و....

تازه عروس هم نیستاااااا ۴تا بچه داره و ۴۰ سالشه 

وای زمانی ک داشت خونشو بازسازی میکرد رسما دهن ما سرویس بود 

بخدا نمیدونی چقدر راحتیم از زمانی ک قهر کرده حتی مادرم اون شب میگفت انگاری باری بود رو شونه هام 

دقیقا مثل خواهرشوهر منه یعنی از یه بطری نوشابه خالی هم تو خونه باباش نمیگذره برمیداره و میره

والا که برام عجیبن ادم باید درک کنه زمونه سخته هرکسی بتونه زندگی خودشو جلو ببره ببخشید خواهر یا برادری که ازدواج کرده دیگه مسئولیتش با خودشو اون‌کسیه که باهاش وصلت کرده..توو خوشیاشون که بقیه رو خبر نمیکنن واسه مشکلاتشونم همین کار رو کنن...والله اون بچه‌های مجرده توو خونه گناه دارن... هی خواهر و برادره متاهل بخوان برن توو اون خونه و بگن خونه پدریمونه و با این حرف حقه بچه‌های مجرد رو ضایع کنن خدا رو خوش نمیاد...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
یا خدا چهارتاااااااچقدر بیشعوره البته معذرت میخواماهمیشه کاری کنید که قهر کنه والا یکمم بره سمت خانو ...

از اونا هیچی نمیخواد حتی ی نخ سوزن 

ک مبادا غرور شوهرش خدشه دار نشه 

بگه ما تو رفاه کامل هستیم هیچی کم نداریم 

ی بار زنگ زد برادرم قبل اینکه قهر کنه (مکالمه خواهرم و برادر کوچیکم)ک ۳میلیون داری بهم بدی؟؟؟برا چیته؟؟؟ی نفر طلبم داره شوهرم خبر نداره و الان پولشو میخواد.برادرم زد ب حسابش بخاطر اینکه(ب اصطلاح خواهرمون) شب با خیال راحت سرشو رو متکا بزاره و فکر و خیال نکنه

هر چهارشنبه برنامه قلیه ماهی رو داره هر روز هفته بچه ببر مدرسه بچه بیار مدرسه .منو برسون آزمایشگاه. ...

چقد بده آدم اطرافیانشو درک نکنه و انقد توقعه بی‌جا داشته باشه که بقیه از نبودنش خوشحال بشن میدونم ته دلتون دوسش دارید ولی اینم درک میکنم کارهای اشتباهه آدم چه زجری به اطرافیان میده امیدوارم خواهرتون متوجه اشتباهاتش بشه امیدوارم خودم هیچوقت دچاره این خطا و سردرگمی نشم اصلا دلم نمیخواد خونوادم اینجوری در موردم فکر کنن چون واقعا دوسشون دارم

اره همون آزمایشه استولی من همسرم تنهایی دادخودمم افتادم تو فکر که ببرمش یه آزمایشگاه دیگه

به حرفشون اعتنا نکن و دپباره انجام بده و خودت هم باش حتما اینو میگم که ما تحربه کردیم نشستیم حتی گریه کرذیم هممون ولی خطا توش هست چون اگه نمونه دیر برسه ازمایشگاه یا هرچی نتیجه رو صفر نشون میده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
از اونا هیچی نمیخواد حتی ی نخ سوزن ک مبادا غرور شوهرش خدشه دار نشه بگه ما تو رفاه کامل هستیم هیچی کم ...

وای از دست این ادما دلم میخواد سرمو بکوبونم به دیوارررر

به نظرم همیشه کاری کنید که قهر کنه تا به خودش بیاد

چطور خانواده اون نفهمن بعد خانواده شما به پنج نفر سرویس بدن

تف تو غرور شوهرش

به حرفشون اعتنا نکن و دپباره انجام بده و خودت هم باش حتما اینو میگم که ما تحربه کردیم نشستیم حتی گری ...

ان شالله که واقعا خطا پزشکی باشه

ولی من اصلا روم نمیشه واسه ازمایش امیدوارم منظورمو فهمیده باشی

ان شالله که واقعا خطا پزشکی باشهولی من اصلا روم نمیشه واسه ازمایش امیدوارم منظورمو فهمیده باشی

دیگه مجبوری بخاطر شوهرت خودت

فک کنم اتاق داشته باشن انجام بدین

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗