2777
2789
عنوان

دوستان عضو بدن اگر شکسته باشه

270 بازدید | 46 پست

سلام عزیزان

اگر دست شکسته باشه دردش همون روزه یا ممکنه فردا شروع بشه؟

من مچ دستم کمی مثل اینکه سنگینی بدنم افتاد روش اول صبح

بعد ظهر دیدم کبود شده ولی درد نداره

راحت هم تکونش میدم

بنظرتون ضرب دیده کوفته شده یا شکسته؟🤕🤕🤕

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

کوفته شده

شکستگی خیلیییی درد داره

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کوفته شدهشکستگی خیلیییی درد داره

ممنونم از پاسخگویت عزیزم

کبود شده ولی دردی نداره و کاملا تکونش میدم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چیزی نیست شکستگی همون لحظه درد شدیدش شروع میشه و ادامه داره

مممنونم عزیزم

همسرمم میگه خدانکرده شکستگی اگر بود جیغت درمیومد

شکستگی همراه با درد زیاد ، کبودی و تورم هست

عزیزم ممنونم

کبود شده ولی تورم نداره درد نداره

اگه شکستگی باشه اصلا نمیتونی تکون بدی

عزیزم قشنگ میچرخونم مچم رو تکون میدم

ممنونم از پاسخگویت عزیزم کبود شده ولی دردی نداره و کاملا تکونش میدم

نگران نباش پس عزیزم

شکستگی ورمه کبودیه درد زیاد

دختر من انگشت وسطش شکست از درد به خودش میپیچید دستشو کلا صاف نگه میداشت اصلا نمیتونست مشتش کنه

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
شکستگی کاملا مشخصه دردش ولی احتمال ضرب دیدگی و کوقتگی هست

ممنونم عزیزم

وای مردم از استرس

خدا خیرتون بده جواب دادین

اره همسرمم میگه کوفته اس الانم با همون دست تایپ میکنم😂