2777
2789

سلام خانما من یبار این موضوعو اینجا مطرح کردم من و دوس پسرم هر دو پرستاریم و تا ۶ ۷ ماه دیه کارامون اوکی میشه مهاجرت کنیم من دانشگاه آزاد خوندم و هیچ تعهدی ندارم چون طرحمم رفتم ایشون دولتی خونده باید وثیقه بذاره تا مدارکش آزاد کنن خانواده هام در جریانن و میخواد عید بیاد جلو اول گفت من تعهدم بگذرونم حالا عجله نیس من گفتم من میخوام زودتر برم از اینجا دیه اونم دست ب کار شده ک پول بده مدرکش موقت آزاد کنه و ما برای اینکه مدارکمون بدیم ترجمه باید سند ازدواج هم توی سایت بارگذاری کنیم منتها من میترسم ی درصد پشیمون بشه اژ رفتن نذاره منم برم حتی یبار مطرح کردیم گف ینی من نتونم بیام تو میری؟ خب چیکار کنم من آرزوهام ول کنم اینجا ازدواج کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین قبول دارم امکانات آرامشی که تو خارجه اینجا نیست ولی اگه شهر بزرگین هر دو کار کنید اینجا زندگیتونو بسازید من خودم تحمل دوری اینجا رو ندارم البته این نظر منه شاید یکی میتونه بره جای دیگه بمونه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

حق داری نگران باشی

باید راجع به این موضوع مفصل صحبت کنید و حق خروج از کشور هم بگیری

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خب حالا اینجام میشه به آروزهات برسی

میخای بری تو غربت

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥