2777
2789
عنوان

دیشب میخواستم همه چی رو بگم ولی خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 80 پست
خدا بزرگه ناامید نباشین

توکلم فقط به خداس

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما هم میخواهیم خیلی زیادحوصله نداره میگه اگه خدا بخواد میدهچند سال کارم شده راضی کردنش ولی اصلا حتی ...

الهی

براتون ایت الکرسی میخونم گلم انشالله همسرتون راضی بشن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

میخوام تو گوشی همسرم بلاکش کنم😆😩امیدوارم نتیجه بده

انشاءالله 

اره منم یک بنده خدا پیام میداد به همسرم پیام هاشوبلاک کردم چون زبون می ریخت همسرمم نمی دونه

تماس اونقدر نمی تونه بگیره .......

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الهیبراتون ایت الکرسی میخونم گلم انشالله همسرتون راضی بشن

ممنونم عزیزم❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چه عجیب یعنی دختراشونم مشکل داشتنچند ساله ازدواج کردی؟برای اینکه شوهرت ناراحت نشه هی بگو من فعلا بچه ...

اره من تو دوران عقد فهمیدم

خیلی از من پنهون کاری کردن ولی خدا بخواد کسی رو لو بده کاری میکنه که خودشون لو برن

من اسفند ماه سه سالم کامل میشه

من زودتراز اینا میتونستم اقدام کنم برا این ازمایش اما دلیل نداشتم که مجبورش کنم چون اگه خانوادشو میگفتم بلاخره دلش میشکست اما چون اقدام کردیم و نشد دیگه خودش مجبور شد بره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ازمایش اسپرم چطوره؟ ـهمون که زنوشوهر ارتباط برقرار میکنن و مایع منی مرد رو میدن دگتر ازمایش کنه؟ 

اگه اره خطاش زیاذه

برادر من رو هم اینجور گفتن صفره برین از بهزیستی بچه بگیرین رفت شهر دیگه ازمایش داد عیچیش نبود مشکل از زنش بود الان ماشاللت سه بچه دارن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
کشیده کنار ولی این ول کن نیست یعنی گوشی رو قطع می‌کنه بازم زنگ میزنهیه حرف رو صدبار میزنه بازم نه می ...

وا بگه وقت ندارم چاقو زیر گلوش گذاشته چن بار انجام نده تا ترک کنه رفتارش و چیزهای عجیبی میگین 

خواهر منم اینطوریه متاسفانه پدر مارو در آورده رسما مارو نوکر شوهرش میدونه برادرم بزرگم پول بده برا س ...

وای یا خداااا 

ان شالله همه این ادما خودشون قهر کنن و برن

خب اخه ازدواج نمیکرد که سنگین تر بود پدرت لااقل خرج یه نفر رو میداد 

اسی درسته جوابه آزمایش ناامیدکننده به نظر میاد ولی مجددا آزمایش بدید به شوهرت هم بگو جوابه آزمایشه ق ...

خود آزمایشگاه هم گفت میتونید دوباره آزمایش رو تکرار کنید

ولی از الان بگم جوابش با درصد بالا همینه

خودم به فکرم افتاده ببرم یه ازمایشگاه دیگه آزمایش بده 

ولی همین ازمایشگاه بهترین ازمایشگاه شناخته شده 

بخدا موندم

منم بچه خیلی دوست دارم ولی همسرم دیوانه وار بچه دوسته 

از الان موندم اگه یه درصد نشد آینده چی میشه

وای یا خداااا ان شالله همه این ادما خودشون قهر کنن و برنخب اخه ازدواج نمیکرد که سنگین تر بود پدرت لا ...

بخدا ۴تا بچه قد ونیم قد داره ما خرج تغذیه مدرسه میدیم 

تازه هر جا میشینه میگه خانواده م برام کاری نکردن 

هیچی ب چشمش نمیاد 

بابام انژیو کرد حتی ی زنگ نزد بااینکه خیر سرش همسایه س خونه ش نزدیک خونمونه ی سر نزد 

ازمایش اسپرم چطوره؟ ـهمون که زنوشوهر ارتباط برقرار میکنن و مایع منی مرد رو میدن دگتر ازمایش کنه؟ اگه ...

اره همون آزمایشه است

ولی من همسرم تنهایی داد

خودمم افتادم تو فکر که ببرمش یه آزمایشگاه دیگه

خواهر منم اینطوریه متاسفانه پدر مارو در آورده رسما مارو نوکر شوهرش میدونه برادرم بزرگم پول بده برا س ...

وا..منو یکی از خواهرام گاهی هوسه دستپخته مادرمو میکنیم همه چی با خودمون میبریم پیشش یه صبح تا عصر میگیم میخندیم خوش میگذره یه وقتا هم از خونه خودمون از شبه قبل هماهنگ میکنیم که چی بپزیم بعد کار رو تقسیم میکنیم و هرکی چیزیو که درست کرده با خودش میاره خونه مادرمون...دیگه اینجوری نیستیم که توقع‌های عجیب غریب داشته باشیم دیگه زردچوبه چیه!!!!تازه یه خواهر مجرد هم داریم که اون با دیدنمون ذوق میکنه از خداشه ببینمون..اینهمه سال خواهر و برادرام ازدواج کردن بچه دار شدن همچین موردی رو ندیدم بخدا..به نظرم خواهرتون متوجه نشده ازدواج کرده و بلد نیست زندگیشو مدیریت کنه و طرزه فکرش در مورده کمک خواستن از خانواده خیلی افراطیو اشتباه‌ست

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..