2777
2789
عنوان

دیشب میخواستم همه چی رو بگم ولی خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 80 پست
منم اونو گفتمتو شهر ماهم نداشت بهاطر این برادرم دیررسوند ازمایشش خرابشد

خوب عزیزم آزمایشگاه ها یه اتاق کوچیک دارن آقایون خودشون میرن داخل انجام میدن و نمونه رو همون جا تحویل میدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب عزیزم آزمایشگاه ها یه اتاق کوچیک دارن آقایون خودشون میرن داخل انجام میدن و نمونه رو همون جا تحوی ...

وا ازونپر میگی ندارن ازونور میکی دارن

من چع میدونم چکار میکنن 

فقط اسی رو راهنمایی کردم تاامید نشن 

جزییاتشو که نمیدونم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا ازونپر میگی ندارن ازونور میکی دارنمن چع میدونم چکار میکنن فقط اسی رو راهنمایی کردم تاامید نشن جزی ...

عزیزم اتاقی که زن و مرد برن داخل ندارن

یه اتاق کوچیک انباری مانند دارن مرد تنها میره انجام میده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خواهر شوهر منم همین جور بود خونه رواماده میکرد در آسایش کامل برای همسرش ریز ترین خرید هاست با همسر م ...

ان شالله 

منکه سپردمش به خدا یعنی گفتم خدایا خودت ارامش نده به زندگیش

دیشب زنگ زده کفش بچمو بده درست کنه امشب زنگ زده برا بیمه ماشینش

من نمیدونم چرا اینا شوهر کردن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........