2777
2789

ان شاء الله که میشی گلم:) 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی دنیای عجیبیه. یکی همین الان داره دعا میکنه باردار نباشم بچه نمیخوام. یکی دیگه داره دعا میکنه بچ ...

آدم بی درد وجود نداره

ولی کاش خاست خدا با ارزوهای ما یکی شه🥺🙏🏻

الهی آن ده که آن به

عزیزم من زیاد سر در نمیارم از این آی وی اف و نمی‌دونم مشکل شما رو  ولی یک چیزی بگم نمی‌دونم مذهبی هستی یا نه اما حالا که نزدیک شهادت حضرت فاطمه هستش واقعا توکل کن به این مادر که کل جهان برای اون و به دست دعای ایشونه

ی نیت بکن که از همه مهمتره اگه دوست داشتی یه نماز یا قرآن هم بخون و نیت کن به حق محسن حضرت فاطمه اگه خدا صلاح زندگیت دونست  بچه بهت بده سعی کن قبل ارتباط هر دوتاتون با طهارت باشید و وضو بگیرید

سلام عزیزم... ای وی اف مثبت یا منفی هیچ علامت خاصی نداره... هییییچ... من پنج بار ای وی اف کردم و آی وی اف پنجم به لطف خدا مثبت شد و توی همه ای وی افام شرایطم یکی بود

و اینکه ان شاءالله حتما حتما امسال روز مادر مادر خواهی بود البته همین الانم مادریا... مهمون نواز خوبی باش استرس الکی نداشته باش...شاد باش بخندباهاش حرف بزن براش آیت الکرسی بخون داروهاتو مرتب مصرف کن..سمنو شیرسویا اینجور چیزا خوب و مقویه...روزی ۱۴تا بادوم درختی خام... اینارو بخور...بذار بچه کیف کنه و ببینه چه مامان گلی داره..محکم بچسبه بهت.. امید به خدا

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم من زیاد سر در نمیارم از این آی وی اف و نمی‌دونم مشکل شما رو ولی یک چیزی بگم نمی‌دونم مذهبی هس ...

ممنون عزیزم تورو خدا شما هم برام دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی آن ده که آن به

سلام عزیزم... ای وی اف مثبت یا منفی هیچ علامت خاصی نداره... هییییچ... من پنج بار ای وی اف کردم و آی ...

عزیزممممم خدا بچتو برات نگه داره ممنون از دلگرمیتون🙏🏻🥺

الهی آن ده که آن به