2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من ۶ ماهه ازدواج کرده طبقه پایین مادرشوهره .. خیییلی راضیه کلی ام پز اونجا بودن رو به من میده ...

دروغ میگه من کا خیری  از مادرشوهر ندیدم تو یا ساختمون

حتی شام و ناهار به اون یکی بچه هاش میده به ما نمیده

منم دارم توی ساختمون زندگی میکنم خیلی آدم معذب هست حتی اگه بهترین آدما هم باشن بالاخره راحت نیستی تو هرچیزی چه رفت وآمدهات باشه چه چیزه دیگه منم دوست دارم پاشم اما مطمئنم هیچوقت نمیشه

خب چون خونه رو خدشو ساختن دسشویی روداخل نزاشتن یکی برا این طبقع درست کرذن اونم توراهرو پشت در حال دق ...

آها متوجه شدم عزیزم

سخته سرویس مشترک

ایشالا هر چه زودتر ی خونه ی خوب برای خودتون بخرید

من خودم دو هفته هر سال عید رو میرم خونه مادرشوهر دوست دارم زودتر برگردم تهران به زندگیم برسم در حالیکه مادرشوهر و پدر شوهرم خداییش خوبن

روز قبل اینکه ما برگردیم برگشته به خواهر شوهرم میگه خوبه از فردا تنهاییم بریم سینما استخر و.......

یا میگفت من خیالم راحته بالا غذا هست هر وقت بخوام میام بالا

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!

البته یه بار از دهنش در رفت گفت من همش بایدبلوز و شلوار بپوشم چون همش ما میریم یا اونا میان نمیشه لباس باز و راحت بپوشم

یا چند بار که خواست بره بیرون مادرشوهر کلی ازش پرسید کجا میری کی میای و.....

به نظر زندگی سختیه که مدام یکی آدمو بپاد

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
واحداتون جداست؟ مام تویه ساختمون زندگی میکنیم اما واحدمون جداست من که مشکلی ندارم اتفاقا خوبم هست ب ...

عزيزم ميشه بپرسم واحد هاتون نزديك همه يا نه مثلأ دوم وسوم؟يا اول وپنجم؟😀

محتاج دعام🙏