2777
2789
اونا طبقه بالان من پایینم

وای استارتر میفهممت.

من پایین اونا بالا 

من یکی از بدترین مشکلاتی که دارم اینه که اکثر فامیلاشون وقتی میان خونشون میگن ما پامون درد میکنه از پله ها بالا بریم،تلپ میشن خونه ما،مادرشوهر منم جو گیر میشه فکر میکنه مهمونای منن،از جاش تکون نمیخوره تا من پذیرایی کنم.خیلی این رفتارش رو مخمه

خدایا شکرت   
وای استارتر میفهممت. من پایین اونا بالا  من یکی از بدترین مشکلاتی که دارم اینه که اکثر فامیلا ...

وای چقدر سخت نمیشه طبقاتتون  و باهم عوض کنین به ی بهانه ایی

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر سخت نمیشه طبقاتتون  و باهم عوض کنین به ی بهانه ایی

فعلا که اومدم قهر خونه بابام و گفتم دیگه به اون خونه برنمیگردم.خونه جدا واسم بگیرتا بیام.

خونه مال مادرشوهرمه،چندباری سرکوفت زده که من نمیخواستم شما بیاید اینجا بابا اصرار کرد،اونم بعد پشیمون شد.با زبون بی زبونی جوابمون کرده.مادرشوهرمن معیار عروس خوب براش کلفت بودنه،هرچی عروس کاری تر عالی تر.والا منم خیلی کمکش بودم ولی بهش رو نمیدادم سوارم بشه،اونم اینا فهمیده ازمن بدش میاد.میگه عروس بعدیم را میرم از روستا میگیرم که بیاد کاراما بکنه.منم گفتم خلایق هرچه لایق شرمنده من این کاراهارا بلد نیستم.

خدایا شکرت   
فعلا که اومدم قهر خونه بابام و گفتم دیگه به اون خونه برنمیگردم.خونه جدا واسم بگیرتا بیام. خونه مال ...

مادر شوهرت مثل مادر شوهرم منه خوب کردی بیخود کردن چرا کار کنی مگه کار گر گرفتن منم اصلا براشون کار نمی کنم حالا عادت کردن وحرف نمی زنن

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
مادر شوهرت مثل مادر شوهرم منه خوب کردی بیخود کردن چرا کار کنی مگه کار گر گرفتن منم اصلا براشون کار ن ...

منم اگه کارم به جدایی نکشید و برگشتم.دیگه حتی بهش کمکم نمیکنم.میگم من چ کار بکنم و چ نکنم بازم میگی عروسای مردم الن و بلن پس شرمنده نه شما دیگه رو کمک من حساب کن نه من رو کمک شما حساب میکنم.به خودت نمیبینی از مهمونات پذیرایی کنی مهمون دعوت نکن.

خدایا شکرت