2777
2789

خیلیی خوشحالم صبح رفتم دیدم همه خانوما وایسادن شلووووغ 

منم یکم رفتم تمرین کردم کاردکسمو دادم دوساعت وایسادم چون کاردکسمو هواسم نبود دیر دادم دقیقا افتادم نفر اخر که افسرم اعصاب نداشت 

ولی اصلا استرس نداشتم چون نصف راه تا برسم ازمون رانندگی کردم یکمم ترسم ریخت 

دیگه همرم رد میکرد تو دلم گقتم ردم دیگه الکی استرس ندم به خودم 

خلاصعهع نشستم اخرین نفر یه خانومم تو ماشین بود 

راه افتادم و... ازمون گرفت یهو گفت بسه بزن بغل با اخم 

بعد گفت قبولییی انقدررر خوشحال شدم اون خانومرو بغل کردم

بار اولم بوددد خیلی خوشحالم خلاصه 😁

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

مبارک باشه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پولیسی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

وااااییی🤣🤣🤣🤣

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

مبارک باشه

مرسییی

خیلی پولیسی

چی؟ 

خییییلی خوبه خداییمن تا چن ماه عین ندید پدیدا گواهیناممو نگاه میکردم ذوق میکردم

منم از صبح انقدرر تو خونه به همه گفتم دیونشون کردم🤣

چی؟

یعنی کارت درسته🤣🤣🤣🤣🤣

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

منم اخرین نفر بودم و قبول شدماخرین نفر برید جوابه😂مبارکهه

خدایی نه 🤣اعصاب نداره اخراش تو یه ماشین من قبول شدم🤣

یعنی کارت درسته🤣🤣🤣🤣🤣

اهان مرسیی😁♥

مرسییی

من پسرم 

انشالله یه ماشین خوبم بخرین

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم