2777
2789
عنوان

خیلی مشکوکه

202 بازدید | 13 پست

دوستان یه چی شذه خابم نمیبره کمک کنین

امروز نامزدم یه مداد ابرو پیدا کرده تو ماشین زنگ زده میگه مال توا؟گفتم نه بعد شعل دومش اسنپه میگه حتما مسافر انداخته بعد دبد عصبانی شدم گفت فک منم مال اجیمه نظر شما چیع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کنم یعنی؟اخه من خودم همیشه یه چیزی تو ماشینش جا میزارم مث رژلبی چیزی

آیا نامزدت اونقدر نادان و احمقه که خودش و لو بده؟

جوابت هرچی بود به سوالم میفهمی خیانت کرده یا نه

همه چیز از درون تو آغاز میشود

باور کنم یعنی؟اخه من خودم همیشه یه چیزی تو ماشینش جا میزارم مث رژلبی چیزی

اره دیگه چیزی بود که به تو زنگ نمیزد احتمال هفتاد درصد مال مسافره

همیشه حق با منه حالا تو میخوای ده بار ریپ بزن بیست بار خودتو جر بده

وا راننده اسنپه دیگه !!! یه طوری رفتار نکن که از این به بعد حرفشو بهت نزنه و پنهان کاری کنه بزار باهات راحت باشه .بعدم اگه ریگی به کفشش بود نمیومد از تو بپرسه مال تو هست یا نه ولی از همه اینا بگذریم چون همسرت شغل داره نزار بره اسنپ مردا جنبه ندارن بعضی زنام که خودت میدونی دیگه دنبال یه نفرن بچسبن بهش . یه نفر رو میشناسم راننده با سه تا بچه یه زندگی کاملا سطح پایین یه معلم رو میبرد میرسوند اینور اونور آخر زنیکه رو گرفت یعنی من شاخ درآوردم دیگه بعضیام از شوهر فقط یه انتظار دارن و دنبال یه چیزن که داشته باشه براشون کافیه خودشون خرج خودشون رو میدن😂 من یعنی اگه کل حقوق شوهرم روز اول برج بره و تا آخر بج نداشته باشم محاله اجازه بدم بره اسنپ