2777
2789

اگه از بانک ملی وام ازدواج گرفتید بگید تجربه هاتونو من شیش ماه پیش بانک ملل ثبت کردم چند روز پیش تعیین شعبه شدم مدارک بردم بانک که ثبت کنن بهم الکی گفتن ثبت شده در صورتیکه ثبت نکرده بودن حسم میگه اینکه میگفتن خودش ثبت نشده یا حذف شده دوروغه چون از روزی که مدارک میبری بانک ثبت میکنی تا ۶۰ روز وقت داری اما برای من ۹ روز نگذشته بود رفتم بانک گفتن اسمت اینجا نیست حذف شده دوباره اومدم با کلی گریه و ناراحتی وامم رو در بانک ملی زدم الان ۴۰۰۰ نفر جلومن منتظر کد رهگیریم توروخدا تجربه هاتونو بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ضامن سخت نمیگیره ؟

نه

عین بقیه هست

داداشم رفت پست بانک زود وام رو بهش دادن

اما رفیقش که سپه یا ملی بود و زودتر ثبتنام کرده بود تا چند ماه بعد هم هنوز وامش رو نداده بودن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نهعین بقیه هستداداشم رفت پست بانک زود وام رو بهش دادناما رفیقش که سپه یا ملی بود و زودتر ثبتنام کرده ...

آخه میگن شرایطشون برای ضامن سختگیرانه هست ضامن های داداشت دولتی بودن؟

شرایط شوم برای ضامن چیه شما کی وام گرفتید

اونا پارسال وام گرفتن

عزیزم خودت حالا برو یه سوال کن، اگه دیدی شرایطش سخت نیست یه حساب باز کن و همونجا ثبتنام کن

آخه میگن شرایطشون برای ضامن سختگیرانه هست ضامن های داداشت دولتی بودن؟

آره بابام و داییم ضامن شدن

کارمند دولتن