2777
2789

خوب ایرادش کجاست؟

اگر مرد نداشته باشه مهریه بده قانون چیکار میخواد بکنه اخه ؟مثلا از حساب دولت مهریه بده 

اگر هم مرد دارایی داشته باشه میشخ توقیف اموال گرفت دیگه اینکه بد نیست 

رو‌کاغذ این قانون بد تیست تا ببینی چجوری اجرایی میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ۱۴تا هم نمیدن.

پدرتو در میارن تا قسط قسط بدن

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
کاری نیس ۳۰۰ تا هم میتونی ولی میگع ۱۴ تا ثبت میشه بتونی بگیری

امیدارم هیچوقت نیازم نشه

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

خوب ایرادش کجاست؟اگر مرد نداشته باشه مهریه بده قانون چیکار میخواد بکنه اخه ؟مثلا از حساب دولت مهریه ...

خوب وقتی طرف میرع قایمکی اموالشو بنام این اون میکنه مهریه نده ..تازه ۱۴ تا ..ینی الان کی ضررر کرده😐

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

نگاه ۱۴ تاش قانونی هست بقیه اش هم دولت اموال مرد در نظر میگیره اگر داره باید پرداخت کنه

واقعیتش من مهریه برام چیز های دیگ ای ملاک بود ی سری حق و حقوق ولی خب هیچکی پشتم نبود

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یکی از همکارای بابام مهرش ۱۱۴تا بود سه تا وکیل گرفته دادگاه گفته باید ۱۱ تا همون اول بدی هر ۴ماه یبا ...

اون حتما شغل خوبی داشته طرف درآمد خوبی داشته 

وگرنه کسایی مثل شوهر من که درآمدشون ۴۰ تومنه 

اولش نهایت ۲ تا 

هر شش ماه یا سالی یدونه 

اونم که بدرد نمیخوره اونقدر اعصاب خوردکنی داره که خودت ازش می‌گذری 

کسایی که ازدواج کردن برای تشکیل زندگی با فرد مورد علاقه شون ازدواج کردن، نه برای مهریه

مادامی که قانون ارث و هبه و نداشتن حق طلاق و سکونت و حضانت و تحصیل و خروج از کشور و شونصدتا حق و حقوق انسانی دیگه، که به محض ازدواج میره تو دست شوهر، قانون مهریه به این شکل عملا میشه برده برداری!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

اون حتما شغل خوبی داشته طرف درآمد خوبی داشته وگرنه کسایی مثل شوهر من که درآمدشون ۴۰ تومنه اولش نهایت ...

من در جریان دادگاهتون نیستم ولی نه شغلشونم درست حسابی نیست چون همکار بابامه دیگه میدونم

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗