2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا مهریه چیه اخه من حس خوبی بهش ندارم انگار زن رو فروختن به جاش میشه حق و حقوق رو گرفت به جا مهریه

بنظرم وقتی فروختن حساب میشه که اون پول رو بدن به بابای دختره😂 که پولو بگیر دخترتو بجاش بده وقتی به خانم میدن بیشتر هدیه حساب میشه 

حق و حقوق هم شاید رو برگه گرفته باشن ولی آخرش خیلی جاها حرف حرفه مرده و امضای اونو میخوان محدودیت هارو کامل برطرف نمیکنه کمتر میکنه فقط 

خوب وقتی طرف میرع قایمکی اموالشو بنام این اون میکنه مهریه نده ..تازه ۱۴ تا ..ینی الان کی ضررر کرده😐

خوب وقتی مرد اموال رو به نام دیگرون بزنه فرضا تو قوانین قبلی دولت چیکار میتونست بکنه ؟باید زن ثابت میکرد که مرد اموالش رو به نام دیگرون کرده  دیگه 

دولت که نمیاد بره پیگیری کنه ببینه مرد اموالی به نام دیگرون زده یا خیر 

اینها ربطی به قانون نداره 

هر جور قانون به نفع زن هم باشه باز هم اگر مرد اموالش زو به نام دیگرون بکنه تا زن نتونه ثابت کنه کاری نمیشه کرد 

فقط هم این قانون مختص مهریه نیست هر طلب و بدهی اینجوریخ الان تو بازار هم چک برگشت میخورخ اگر بدهکار دارایی نداشته باشه دادگاه کار خاصی نمیتونه انجام بده 

شوهری که خوب باشه نمیذاره احساس بردگی کنی

باشه😂

دور از جون همه، ولی پس لطفا با خوب بودن زیادیش، با فرشته مرگ که عزرائیل هست هم هماهنگ بشه!

که زودتر از شما فوت نکنه، مال و اموال و هر چی که تلاش کردین تا بدست بیارین، بیوفته دست بقیه!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

انشاالله که خوشبخت بشی عزیزم

مرسی عزیزم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بخدا خانما این مدت یجوری مینالن از این قانونای جدید. انگار قبلا مهریه رو میگرفتن براحتی 

بابا بخدا همون ۱۴ تا هم ندارن 

ادم بختش خوب باشه وقتی ب گلو برسع بخاد خفه کنه دیگ دنبال مهریه نمیفتی فقط میگی برم 

بیخیالش 

۱۴ سکه 

حق طلاق و حضانت فرزند 

از دارایی همسر نصف نصف به زوجه تعلق بگیره 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما