2777
2789

کلاس دومه معلمشون شب توگروه گذاشته یه نقاشی رو برگه ی آچار بکشید و بیارید تا بزارم تو کلر بوک 

ساعت ۸شب بود و برگه ی آچار تو خونه نداشتیم  گفتم برو یکی از کاربرگ های پارسالت  که یه طرف برگه کاملا سفید و تمیز هست رو برادر و نقاشی بکش نق زد که بریم بخریم گفتم برای برگه ها درخت ها قطع میشند و ماباید از هردوطرف برگه ها استفاده کنیم و توضیح دادم براش اونم راضی شد و نقاشی کشید و رفت فکر نمی کردم معلمش همچین برخوردی کنه 

امروز ناراحت اومد خونه گفت معلمم گفت چرا رو برگه ی استفاده شده کشیدی چرا پدرومادرت به فکر وسایلت نیستند (درصورتی که دخترم اصلا بابانداره و من این موضوعو اول سال به معلم گفته بودم) برو از اول بکش بیار 

من همیشه سعی کردم هرسال هر کاردستی و وسیله ای که معلم گفته بیارید آماده کنم اگه به نحواحسن هم نشد بازم دست خالی نمی فرستم 

حتی با اینکه خیلی دستم تنگه تو جشن ها و مراسمات که به بچه ها میگند اختیاری یه چیزی بیارید شده یه ژله یا یه بسته مثلا رشته میدم دستش که ببره بده و حس نکنه چون بابا نداره از بقیه عقبه ولی امروز....

خیییییلی تو ذوق دخترم خورده 

گفت مامان نرفتی یه برگه بگیری جلوی بچه ها خجالت کشیدم دیگم نفاشی نمی کشم 

گفتم نکش 

خانما خیییبلی ناراحتم 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

نخوندم ولی معلم هیچ حقی تو تحقیر دانش آموز ندارههههههه!

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

این چه معلمیه که مصرف گرایی یاد بچه میده چیزایی مث کاغذ باید با قناعت استفاده بشن چون تولیدشون کلی به زمین اسیب میزنه 

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلم بیشعور حالا برگه ی طرفش چیزی کشیده شده باشه به کجای تو فشار میاد یا تو کدوم گالری اون نقاشی رو میذارن

بنظرم به دخترت توضیح بده که اون کار اشتباهی نکرده و اشتباه از سمت معلم نفهم بوده

It still feels like the first day

معلم بیشعور که میگن یعنی همینه . چرت و پرته که میگن معلم شغل انبیاس برا بعضیا نباید به عنوان معلم تف هم انداخت چه برسه به اینکه شغل انبیا رو بخوایم بهشون نسبت بدیم

بی شرفای بی همه چیز ( همرو نمیگم ، بعضی از بی وجدانا رو میگم )

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

میخام پیام بدم بگم شما باید در کنار درس شیوه ی زندگی و صرفه جویی تو منابعو به بچه ها یاد بدید

متاسفانه این چیزیه که تو ایران اصلا روش کار نمیشه مشکلم از خود مردمه

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

چرا معلما انقدر عقده این

چرا فکر میکنن همه مثه خودشون مرفهن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

برو معلم رو بشور پهن کن کف حیاط مدرسه 

عجب آدم احمق و نادانی هست معلم پسر من اگر یک تکه کاغذ از دفتر بیخود جدا کنند بهشون میگه اسراف نکنید گناهه این بیشعور هم بچه را تحقیر کرده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»