2777
2789
عنوان

چرا قدیم عشق بین زن و مرد بیشتر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 63 پست

عشق بیشتر نبوده فقط زرت و زرت طلاق نمیگرفتن میموندن میسوختن و میساختن 

شوهره کتک می‌زد زنه هم تحمل میکرد 

شوهره خسیس بود زنه یه جوری میساخت 

ولی الان آگاه شدن زنا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبوده زنها فقط اون موقع ساکت بودن فقط تحمل میکردن تا عمرشون تموم بشه وگرنه تازه بدتر هم بوده مردا اه ...

بلید بشینی پای حرف های بابا بزرگم تا ببینی چطور بعد اون همه سال از مامانبزرگم تعریف میکنه.

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

چند روزه دارم به این فکر میکنم و به این نتیجه رسیدم که مقایسه است که داره زندگیا رو نابود میکنه

اره و فضای مجازی ماهواره این مقایسه هارو شدید تر کرده و ما رو از زندگی عادی و عشق و علاقه ی عادی و طبیعی دور کرده 

قدیمی ها خیلی تحمل داشتن کم کم شوهراشون آدم میکردن

واقعیت اینه که قدیمی‌ها بیشتر تحمل می‌کردن چون فکر می‌کردن زندگی مشترک جای ساختنه، نه ترک کردن. خیلی چیزها رو با صبر و گفت‌وگو حل می‌کردن و فرصت می‌دادن طرف مقابل رشد کنه. الان توقع‌ها سریع‌تر شده و آدم‌ها حوصله فرایند تغییر رو ندارن.

استندبایِ حاجی🙌🏼

قدیمی‌ها رابطه‌شون زیباتر نبود فقط طرز فکرشون فرق داشت. تعهد براشون انتخاب نبود،یک ارزش بود یعنی وقت ...

بعلاوه قدیما زن و مرد انقدر مشغول کار بودن دیگه هر روز یه فکر جدید به ذهنشون نمیومد

والله همین گوشی خودش زمینه ساز خیلی از خیانتها شده ...قبلا مهریه اصلا مهم نبود الان خیلیا من دیدم‌سر مهریه به ازدواج نرسیده..یکیم قبلا پسرها براشون تیپ و قیافه مهم نبود انتخابشون تا آخر ارزش داشت ،الان طرف زنش یه کم هیکلش بهم میریزه کلی ایراد میزاره روش و خیلی چیزای دیگه ..تو همین سایت دیدم 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

معذرت می‌خوام ولی دقیقا همینو میخواستم بگم

قدیمیا بی توقع ، کمتر فکر میکردند، اذیت نمیکردند خودشونو، دلشون خوش تر بود

الان هر چی رفتیم جلو بچه ها داناتر شدند حالا چه به خاطر اجتماع چه اینترنت و... 

دانایی توقع میاره و بیشتر انتظار داری و کوتاه نمیای

علاوه بر این جا نیفتاده بود که طلاق هم هست، تا آخر عمرشون میزدند تو سر و مغز هم و به قول خودشون میسوختند و میساختند

ولی حالا چون قبحش ریخته، طلاق بیشتر میبینیم، 

اون چند درصد استثنا هم که عاشق بودند و واقعا با هم خوب بودند همین الان هم هست

چون جرعت طلاق نداشتن زن نمیتونس بگع من نمیخوامت تو سری خور شوهرش بودهجالبه غبطه اونارم میخوری

اینا الانم هست ولی اون زمان اونایی که خوب بودن  محبت و علاقه بینشون قشنگ تر بوده 

کلا روابط سالم تر بوده 

چون قدیم اولویت با خانواده بود صبر میکردن و می‌ساختن و حتی فداکاری می‌کردن و میگفتن شاید صلاح خداوند دراین بوده من با این آدم ازدواج کنم پس چشمشون رو به بقیه مسایل میبستن و حتی اگه طرفشون بد بود باهاش مدارا میکردن و با شرایط زندگیشون می‌ساختن ولی الان  اولویت باخود فرده و کوچکترین اختلاف و مشکلی پیش میاد فقط بخودشون فکر می‌کنن پس سریعتر جدا میشن